«ΛΟΓΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

 
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

—————————-

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

 

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ  ΗΜΕΡΙΔΑ

«ΛΟΓΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ  ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

  

Ομιλητές:

Κασιμάτης Γεώργιος  (Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου)

Καρακωστάνογλου Βενιαμίν  (Διεθνολόγος, Λέκτoρας Νομικής ΑΠΘ,

                       Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας)

Ρωμανός Γεώργιος  (Συγγραφέας, Ιστορικός ερευνητής)

 

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019  ώρα 7μμ

Αίθουσα τελετών  Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών  Εθν. Αμύνης 2  Θεσσαλονίκη

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

 

Α’    Παρατίθενται συνοπτικά και νομικά τεκμηριωμένοι δώδεκα λόγοι για την ακύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών»: α. με βάση το εθνικό μας δίκαιο, και το Σύνταγμα. Και β. με βάση τις διεθνείς αρχές «Αληθείας», «Καλής Πίστεως», «Σαφήνειας», και άρθρα της «Σύμβασης της Βιέννης», 1969, για το «Δίκαιο των Συνθηκών».

         1. Ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, από το 1993, οπότε έλαβε την ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ εντολή να διαπραγματευτεί ΜΟΝΟ για το «όνομα», την παραβίασε πολλαπλώς υπογράφοντας τελικά μία «Συμφωνία στρατηγικής σημασίας», για την οποία ΔΕΝ είχε αρμοδιότητα. 

         2. Θεμέλιος λίθος ψεύδους είναι η δήθεν αναγνώριση της πλαστής «μακεδονικής» γλώσσας κατά την «Τρίτη διεθνή σύνοδο του ΟΗΕ για την τυποποίηση των γεωγραφικών ονομάτων, 1977». Αντιθέτως στην σχετική απόφαση του ΟΗΕ 17/8-7/9, 1977 γράφεται: «Οι εφαρμοζόμενες ονομασίες και η παρουσίαση του υλικού σε αυτή την έκδοση δεν συνεπάγονται την έκφραση οποιασδήποτε γνώμης εκ μέρους της γραμματείας του ΟΗΕ».

        3. Ο Γ.Γ. ΟΗΕ, κ. Αντόνιο Γκουτέρες παραβιάζει συνεχώς την διεθνή έννομο τάξη, διότι: α. δέχτηκε στον Οργανισμό κοινή επιστολή της Ελλάδος και του Σκοπιανού κράτους αναφερόμενο ως «Βόρεια Μακεδονία», με τα εθνόσημα των δύο χωρών δίπλα δίπλα, ενώ δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ. β. Μέχρι σήμερα δεν έχει ενημερώσει επισήμως την διεθνή κοινότητα, αν απέστειλε την ειδική επί του θέματος έκθεσή του προς το Συμβούλιο Ασφαλείας, όπως υποχρεούται από τις Αποφάσεις 817 και 845 του ιδίου τού Σ.Α., και όπως πιεστικά απαιτούσε το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών. γ. Αναρτά καθημερινά από τον Φεβρουάριο του 2019, σε πρώτες θέσεις της ιστοσελίδας unric.org, αλλά με τρέχουσα (!) ημερομηνία, παλιά ανακοίνωσή του η οποία καταλήγει ως εξής: 

«…η Υπηρεσία Πρωτοκόλλου των Ηνωμένων Εθνών ανακοίνωσε την επίσημη αλλαγή στο εσωτερικό του ΟΗΕ, από Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας στο νέο όνομα Βόρεια Μακεδονία. κλπ.» Ταυτόχρονα αναρτάται κατάλογος 193 χωρών μελών, με το Σκοπιανό κράτος να αναφέρεται ως «Βόρεια Μακεδονία».

Αν αυτό ισχύει «στο εσωτερικό του ΟΗΕ» τότε πώς ονομάζεται αυτή η χώρα στο εξωτερικό; Ποια είναι η επίσημη απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, και ποια η επίσημη απόφαση του ΟΗΕ αναγνώρισης του Σκοπιανού κράτους με σφραγίδες και αριθμούς πρωτοκόλλου; Γιατί δεν αναρτώνται;

         4. Αγνοήθηκε κατάφωρα η απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για δημοψήφισμα ισότιμο με εκείνο του Σκοπιανού. Έτσι καταπατήθηκαν: α. το θεμελιώδες άρθρο 1, παρ 2 και 3 του Ελληνικού Συντάγματος, και β. ο Καταστατικός Χάρτης του ΟΗΕ, άρθρο 2 παράγραφος 1, όπου αναγνωρίζεται η ισότητα των κρατών μελών του.

         5. Ο τότε ΥπΕξ, κ. Νικόλαος Κοτζιάς, σύμφωνα με το άρθρο 2 ν. 3566 (ΦΕΚ Α’ 117/05.06.2007) «Κύρωση ως Κώδικα του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών», είχε τις περιοριστικά εκεί αναφερόμενες αρμοδιότητες, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται η συνομολόγηση διεθνών συνθηκών και γι’ αυτό απαιτείται, κατά το άρθρο 5β του ιδίου νόμου, ειδική εξουσιοδότησή του. Επ’ αυτού δεν έγινε καμία νόμιμη κυβερνητική πράξη. 

Επιπρόσθετα, ουδέποτε η έλληνική δικαιοσύνη ή η νομική υπηρεσία του ΟΗΕ εξέτασε τις υπουργικές καταγγελίες για χρηματισμό του κ. Κοτζιά, καθώς και τις κατηγορίες για εξαγορά βουλευτών. Ομοίως δεν ερευνήθηκαν οι διεθνείς καταγγελίες για χρηματισμό, εκβιασμό, απειλή και βία στο κράτος των Σκοπίων. Όλα αυτά παραβιάζουν τη Σύμβαση της Βιέννης, 1969.

         6. Ως προς το Διεθνές Δίκαιο, σε συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 6, 7, 26, 27 και 46 της Σύμβασης της Βιέννης, 1969: ένα κράτος μπορεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις να επικαλεσθεί, προς ακυρότητα μίας σύμβασης-συμφωνίας, διάταξη του εσωτερικού του δικαίου εφόσον τυγχάνουν παραβιάσεις. Αυτό γίνεται με κυβερνητική ρηματική διακοίνωση διαφωνιών στον ΟΗΕ με την οποία, η Ελλάς εν προκειμένω, μπορεί να προσβάλει την «Συμφωνία των Πρεσπών». 

         7. Η σημερινή κυβέρνηση μπορεί να σταματήσει την περαιτέρω πορεία της «συμφωνίας», στον ΟΗΕ διότι οι αποφάσεις 817 και 845 του Συμβουλίου Ασφαλείας προέβλεπαν μία και μόνο διαφορά, αυτήν για το «όνομα», και όχι η απόδοση στους Σκοπιανούς «μακεδονικής γλώσσας» και «εθνότητας».

Η «Συμφωνία των Πρεσπών» ως διμερής διακρατική μπορεί να καταγγελθεί οποτεδήποτε στο μέλλον και να προσβληθεί ως ακυρώσιμη, και λόγω παραβίασης των άρθρων 36 παρ.1 και 35 παρ.1 του Συντάγματός μας, περί αρμοδιοτήτων προέδρου δημοκρατίας οι οποίες καταπατήθηκαν. Επιπρόσθετα η «συμφωνία» μπορεί να θεωρηθεί και ως λήξασα, διότι εξαντλήθηκε η προθεσμία που ορίζεται ρητά σε αυτήν έως το τέλος του 2018, για να ολοκληρώσουν τα Σκόπια τις συνταγματικές τους μεταρρυθμίσεις.

         8. Το δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στο κράτος των Σκοπίων είναι άκυρο διότι συμμετείχε μόνο το 36,8% των πολιτών και όχι άνω του 50%, όπως επιβάλει το Σύνταγμά τους.

         9. Ο ΠτΔ του Σκοπιανού κράτους, κ. Γκιόργκι Ιβανόφ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπέγραψε την «συμφωνία» η οποία και εξ αυτού του λόγου είναι άκυρη.

         10. Οι εκπρόθεσμες συνταγματικές μεταρρυθμίσεις στο Σύνταγμα του Σκοπιανού κράτους είναι σκόπιμα ελλιπείς, διαιωνίζουν τον ψευτο-αλυτρωτισμό και κοινοποιήθηκαν δια προκλητικά παράνομης ρηματικής διακοίνωσης στην Ελλάδα. Η εν λόγω ρηματική διακοίνωση δεν φέρει -ως όφειλε- την υπογραφή του κ. Γκιόργκι Ιβανόφ.

         11. Στα εμπορικά ζητήματα η επίλυση παραπέμπεται σε βάθος πενταετίας, χωρίς σαφή, υποχρεωτική νομική διαδικασία, αλλά εθελοντική. Αυτό αποτελεί χρήση παραπειστικών όρων, και στοιχείο εξαπάτησης τα οποία απαγορεύονται από τις διεθνείς αρχές περί Σαφήνειας, Καλής Πίστεως, και από τη Σύμβαση της Βιέννης, 1969.

         12. Το Σκοπιανό κράτος, προβαίνει μέχρι σήμερα και κατ’ επανάληψη στην χρήση του ονόματος «Μακεδονία» αποκλειστικώς, χωρίς το «Βόρεια», καταπατώντας το περί erga omnes. Συναφή μέγιστα ζητήματα είναι: α. τα αλυτρωτικά σε βάρος της Ελλάδος σύμβολα που υπάρχουν στα χαρτονομίσματα και νομίσματά του. β. Τα δεκάδες χιλιάδες Σκοπιανά διαβατήρια με την ένδειξη «Δημοκρατία Μακεδονίας» τα οποία τυπώθηκαν στα Σκόπια λίγες μέρες πριν από την υπογραφή της «συμφωνίας». γ. Τα όσα εμπεριέχονται στους στίχους του Εθνικού τους Ύμνου.

     Είναι προφανές, ότι μία επιτροπή νομικών και διεθνολόγων ειδικού σκοπού μπορεί να εντοπίσει και άλλες αιτίες ακύρωσης, πέραν των όσων αναφέρονται εδώ ενδεικτικά και περιληπτικά. Είναι δεδομένο ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» καταπατά, εκτός από το εθνικό μας δίκαιο και τις διεθνείς δικαιικές αρχές που προαναφέρθηκαν και μία σειρά παγκοσμίως αποδεκτών συνθηκών σχετικές με τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

 

          Εν κατακλείδι, και επειδή το ζήτημα δεν είναι μόνο νομικό και πολιτικό, αλλά πρωτίστως ηθικό και εθνικό, θεωρούμε πως δύο πράγματα είναι βέβαια: ότι ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα ξεχάσει και δεν θα συγχωρήσει την υπογραφή και διατήρηση αυτής της επαχθούς «συμφωνίας». Όπως και το ότι ποτέ δεν θα πάψει να αγωνίζεται και να θυσιαστεί, αν χρειαστεί στο μέλλον, για την Μακεδονία η οποία είναι μία και ελληνική.

 

Β’      Τα 6 σημαντικότερα πολιτικά και νομικά ατοπήματα της «Συμφωνίας των Πρεσπών», μεταξύ  των 18  που έχουν εντοπιστεί,  είναι: 

1. Έλλειψη εσωτερικής νομιμοποίησης στην Ελλάδα.
2. Εκχώρηση  βαρύτιμου άυλου  ελληνικού πολιτιστικού κεκτημένου 3000 χρόνων μέσω της αναγνώρισης   Μακεδονικής κρατικής οντότητας, εθνότητας, ιθαγένειας  και  γλώσσας.
3. Πρόωρη και αντισυμβατική  παροχή  της συναίνεσης της Ελλάδος  για την  δρομολόγηση  της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
4. Αποτυχία του Δημοψηφίσματος στα Σκόπια που ήταν ο πρώτος  προαπαιτούμενος όρος   για την Ελληνική συναίνεση  ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
5. Ανεπαρκής και ασαφής αναθεώρηση του Σκοπιανού Συντάγματος, που είχε τεθεί ως  ο δεύτερος προαπαιτούμενος όρος για ένταξη στο ΝΑΤΟ  και η μη σύμπραξη, αλλά σαφής αντίθεση, του Σκοπιανού Προέδρου Γκεόργκι.  Ιβανώφ,   για τη δημοσίευση της αναθεώρησης. 
6. Κακοπιστία ως προς τη συμμόρφωση  με τη Συμφωνία των Πρεσπών και συνεχείς παραβιάσεις της  μέχρι σήμερα από τα Σκόπια.

Όλα αυτά και πολλά άλλα αποτελούν το πλαίσιο της   ανισοβαρούς, βλαπτικής και παράνομης αυτής συμφωνίας  την οποία πρέπει, με επίδειξη ισχυρής πολιτικής βούλησης  και ευγνωμοσύνης προς την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, η  σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ να αναθεωρήσει ριζικά, με εσωτερικές  και διεθνείς  δικαστικές, διπλωματικές και πολιτικές ενέργειες και διαδικασίες.  Κυρίως δε με αποφασιστική αξιοποίηση  της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων προς την Ευρωπαϊκή   Ένωση, και με προσθήκη νέου κριτηρίου ένταξης για τα Σκόπια, που θα εντάσσεται   στην ανάγκη καλής γειτονίας .  

         Απαραίτητο είναι   να υπάρξει προσφυγή  σε δημοψήφισμα στην Ελλάδα καθώς και σοβαρή διεθνής εκστρατεία  για την  τεκμηρίωση και δημοσιοποίηση των ατράνταχτων  ελληνικών επιχειρημάτων, με αποφασιστική στάση απέναντι  στους διαφωνούντες συμμάχους και εταίρους μας.

         Εφόσον τα Σκόπια δεν θελήσουν να αποδεχτούν την ιστορική αλήθεια  και την εθνική  γεωγραφική, πολιτισμική, πληθυσμιακή και γλωσσική αλήθεια και πραγματικότητα,  η Ελλάδα να μην συναινέσει στην ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή   Ένωση και να αμύνεται απέναντι  στην πολιτιστική   υποκλοπή  και σφετερισμό   εκ μέρους των Σκοπίων, η οποία παραβιάζει  ελληνικό κεκτημένο  3000 ετών, με μια παράνομη και μεθοδευμένη   «χρησικτησία»  που ουσιαστικά άρχισε το 1944, ενώ ταυτόχρονα τείνει να αποσταθεροποιήσει την νότια Βαλκανική.  Μια  κυβέρνηση που αξιολογεί  ορθά  το  θέμα θα βρει τρόπο για αναθεώρηση της  «Συμφωνίας των Πρεσπών», η οποία αποτελεί εθνικό «αυτοχειριασμό».

 

Το κείμενο των συμπερασμάτων της Επιστημονικής Ημερίδας

είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της

Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων

www.popsm.gr

 

               Γκατζούλη Νίνα                                       Γιουματζίδης Δημήτριος

                   Συντονίστρια                                                  Πρόεδρος

 Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου      Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Π.Σ. Μακεδόνων

 

ΠΗΓΗ

ΙNTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION

One thought on “«ΛΟΓΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

 1. ΘΕΜΑ ¨12 ΛΟΓΟΙ ΑΚYΡΩΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩNΙΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ – ΠΕΡΑ ΤΩΝ 12 ΛΟΓΩΝ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ – “ΕΞ ΑΡΧΗΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΘΙ ΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΟ.
  [ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ] – ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΜΕΑ – ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΧΩΡΙΟ ΤΟΜΕΑ – ΟΤΑΝ 2 Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ – ΝΟΜΙΚΑ / ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ “ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ” ΕΝΑ “ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ / ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΝΑ “ΛΥΣΕΙ” ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ”…ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ “ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ / ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ, ΑΛΙΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΧΘΡΑΣ / ΦΙΛΙΑΣ, ΜΕ ΕΝΑ, Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΟΣ.
  Ο MATTHEW NIMITZ – NIMETZ – EINAI ENAS ASHKENAZIM KHAZAROKTINOS ZIONIST ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ, ΤΟΣΗ ΕΧΘΡΑ, ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1992-1993 – ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ – ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΟ “ΕΚΛΕΓΗΚΕ” ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΒΟΣΤΟΝΗ, ΕΓΡΑΨΕ ΔΗΜΟΣΙΑ TO 1993 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΑ ΤΟΥ MATTHEW NIMITZ KAI EIXE ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ – Η – ΝΑ ΑΝΕΡΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ – ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ TON ΑΚΥΡΩΝΕΙ – “ΑΥΤΟΜΑΤΑ” – ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΙΑ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΟΠΟΙΟΘ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ..!
  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ, ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΙΑ ΕΧΘΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ..”ΕΞ ΑΡΧΗΣ”..ΛΟΓΟ..”BIAS, PREJUDICE, CONFLICT OF INTEREST, AND NON NEUTRAL POSITION, AGAINST ONE OF THE PARTIES OF THE MATTER”. PERIOD.
  Η ΕΧΘΡΑ ΤΟΥ MATTHEW NIMITZ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ 27+ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΒΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
  ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2017, ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΗΝΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΑ ΤΟΥ MATTHEW NIMITZ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΝΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
  ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ – ΜΑΡΤΙΟ – ΑΠΡΙΛΙΟ – ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018, ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΑΝΑΝ “ΕΦΟΔΟ” ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΚΑΙ,”ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ” ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΧΘΡΑΣ ΤΟΥ MATTHEW NIMITZ ENANTION ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΡΟΤΟΚΟΛΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΠΡΟΣΚΟΜΗΘΗΚΑΝΕ.
  ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΣ ΥΠΟ ΤΟΝ MATTHEW NIMITZ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΕΚΤΕΝΕΣ INVESTIGATION” ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΧΘΡΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΧΘΡΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ “ΚΛΩΤΣΙΔΟΝ”, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ HAWAII, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΕΩΣΑΝ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ, ΟΤΙ — ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ – ΤΟ – ΠΕΡΙΠΟΥ 1900 – ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ – ΒΑΣΙΚΑ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ HAWAII ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΗΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ” ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”…ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΑΚΥΡΟ” ..!!!!
  ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΣ – Ο MATTHEW NIMITZ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ, Η, ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ – ΕΠΕΙΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΕΧΘΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  [ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ] – ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ…..”ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ” – ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018.
  ΠΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ – Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ, 1969, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε.
  ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.