Η «Μηχανή χρήματος» και ιστορίες απείρου κάλλους

Η «Μηχανή χρήματος» και ιστορίες απείρου κάλλους

Μπορεί τον Ιανουάριο του 2022 η επικίνδυνη για την ειρήνη συνεργασία ισλαμιστών, φασιστών και τουρκικού υπόκοσμου, να απέδωσε ιστορίες απείρου κάλους μέσα  ή έξω από την Τουρκία, στην Ελλάδα όμως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΤΑΡ (συμφερόντων οικογένειας Βαρδινογιάννη) συνέχισε κανονικά την λειτουργία της «μηχανής χρήματος» συμπληρώνοντας την μετάδοση χιλίων είκοσι «επεισοδίων» (επί συνόλου 1.200 περίπου επεισοδίων «ελληνικής κοπής») μιας ανόητης, τζάμπα-πράμα τουρκοσειράς.

Συνέχεια σε .pdf

——————————————————————————————————————–

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΙΗΑ εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς – μέλη του ΙΗΑ. Η ιστοσελίδα του ΙΗΑ δεν λογοκρίνει, ούτε επεμβαίνει σε άρθρα – κείμενα των μελών του ΙΗΑ.

——————————————————————————————————————–


INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION

2 thoughts on “Η «Μηχανή χρήματος» και ιστορίες απείρου κάλλους

  1. Από περιέργεια θα ήθελα να ξέρω, πως ο συγγραφέας της στήλης αυτής
    συμβιβάζει τα εξής: Ο ΙΗΑ, ένας ακομμάτιστος, μη πολιτικός οργανισμός,
    διαφημίζει και εισηγείται, ότι τα μέλη του και άλλοι δεν πρέπει να βλέπουν τις
    διάφορες τουρκοσειρές. Πόσο αμερόληπτη και “απολιτική” είναι μια τέτοια εισήγηση και προτροπή;

    • Το ΙΗΑ σύμφωνα με το ιδρυτικό του καταστατικού υπηρετεί εθελοντικά την ενότητα του Ελληνισμού και την Ελλάδα. Οι τουρκοσειρές αποδεδειγμένα αποτελούν τουρκική προπαγάνδα και διαδίδουν την τουρκική γλώσσα, όπως πανηγυρικά καυχήθηκε ο “κανονικός ισλαμοφασίστας’ (σύμφωνα με διάσημο Τούρκο καθηγητή) μόλις στις 27/1/2022. Από περιέργεια σας ρωτάω είναι “πολιτική” η κριτική μιας ανόητης, τζάμπα-πράμα τηλεοπτικής σειράς που υπάρχει ολόκληρη δωρεάν στο διαδίκτυο;

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.