ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΩΝ

http://www.professors-PhDs.comMail: IHAHellas@gmail.com

                            Τηλ. επικοινωνίας: 6944 240030     

                        23 Απριλίου, 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι γνωστή η έκφραση «μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας», αλλά και η διαπίστωση πως «οι πιο επικίνδυνοι εχθροί βρίσκονται εντός των τειχών». Δυστυχώς τις βλέπουμε να επαληθεύονται κάθε τόσο, και τώρα στην περίπτωση των Σκάι και Σταρ με τα τουρκικά σήριαλ. 

Την ώρα που η τουρκική επιθετικότητα εκδηλώνεται απέναντι στην Ελλάδα με τις πιο ύπουλες μορφές υβριδικού πολέμου, την ώρα που μια εξτρεμιστική Τουρκία εξευτελίζει καθημερινά κάθε έννοια θαλασσίων και εναέριων συνόρων της χώρας μας, την ώρα που όλοι σχεδόν οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του τουρκικού καθεστώτος επιδίδονται σε ένα ασταμάτητο λεκτικό bullying εναντίον μας χωρίς κανένα λόγο, την ώρα που γνωστοί Τούρκοι «καλλιτέχνες» δημιουργούν άσματα με ευχές να «σταλεί» ο κορονοιός στην Ελλάδα, υπάρχουν Ελληνικές επιχειρήσεις που τροφοδοτούν την απληστία των καναλαρχών μας για χρηματικό κέρδος προβάλλοντας τουρκικά σήριαλ! Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζουμε την Τουρκία και την υποβοηθούμε στην προσπάθειά της για πολιτιστικό εκτουρκισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 ρίξαμε μια ματιά στον κατάλογο των διαφημιζομένων στις τουρκοσειρές του STAR και του SKAI. Περισσότερες από σαράντα (ναι σαράντα!) επιχειρήσεις χρηματοδότησαν τις τουρκοσειρές που προβλήθηκαν στα δύο κανάλια, μόνο την συγκεκριμένη ημέρα!

Ανάμεσα τους οι γνωστοί – άγνωστοι: ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ, ΦΡΙΣΛΑΝΤ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, NESTLE ΕΛΛΑΣ ΑΕ, VODAFONE-PANAFON ΑΕ ΤΗΛΕΠ/ΝΙΩΝ, η «Μεγάλη μας φίλη», η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ναι, η Εθνική μας τράπεζα χρηματοδοτεί τουρκοσειρά!!) και πολλές – πολλές άλλες!

Από την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, θα αναρτάται στο ΙΗΑ κάθε λίγες μέρες πλήρης κατάλογος ΟΛΩΝ των διαφημιζομένων στις τουρκοσειρές.Όσες επιχειρήσεις επιμένουν να ξοδεύουν τα χρήματα των πελατών τους για διαφήμιση σε τουρκοσειρές, θα «κερδίζουν» δικαιωματικά και πλήρη ανάλυση εταιρικού προφίλ, προϊόντων, εντύπων ή υπηρεσιών τους, ώστε οι πελάτες τους να είναι ενημερωμένοι.

Το καθημερινό αίσχος των τουρκοσειρών στην Ελληνική τηλεόραση πρέπει να σταματήσει

Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να σταματήσει η χρηματοδότησή τους. 

Και σε αυτό ο κάθε ένας από εμάς οφείλει να κάνει το χρέος του, απέχοντας από την αγορά όλων των προϊόντων, όλων των εντύπων, όλων των υπηρεσιών που χρηματοδοτούν με την διαφήμιση τους τουρκοσειρές στην Ελλάδα!

Το κείμενο εις την Αγγλική γλώσσα.

The Financiers Of Turkish TV Serials

The expression “we have only ourselves to blame” is well known, but also the observation that “the most dangerous enemies are within the walls”. Unfortunately, we see these expressions confirmed every now and then, and most certainly in the present time in the case of the broadcasting of Turkish made serial dramas (also known as “soap operas”) by Sky TV, and StarTV, among others.

At a time when Turkish aggression is manifesting itself against Greece with the most insidious forms of hybrid warfare, at a time when an extremist Turkey is humiliating the notion of our country’s maritime and air borders on a daily basis, at a time when almost all high-ranking Turkish officials are indulging in incessant verbal bullying against us for no reason, at a time when well-known Turkish “artists” are performing songs containing wishes for the corona virus to be sent to Greece, there are Greek companies that feed the greed of our TV channel owners for monetary gain showcasing Turkish serials! In this way, we are financing Turkey and assisting it in its effort for the cultural Turkification of Greek society.

On Wednesday, April 22, 2020, ΙΗΑ took a look at the list of those entities advertising on the Turkish series of STAR and SKAI. More than forty (yes forty!) companies financed the Turkish series that aired on the aforementioned two channels, and only on that particular day!

Among these companies are the more well-known – and the less familiar: PROCTER & GAMBLE, FRISLANDCAMPINA HELLAS SA, NESTLE HELLAS SA, VODAFONE-PANAFON Hellenic Telecommunications Company SA, the National Bank of Greece (Yes, ournational bank funds Turkish serials!) and many more!

Starting Monday, April 27, 2020, a complete list of all advertisers for the Turkish serials will be posted on IHA every few days. Those companies that insist on spending their customers’ money on advertising Turkish serials will “profit” justifiably and fully from a complete analysis of their corporate profile, products, advertising leaflets of their services, etc. so that consumers are informed.

The daily outrage of broadcasting the Turkish TV serials on Greek television must cease.

But to do that, their funding needs to stop.

And in doing this each of us must do our due diligence. We must abstain from all products, all promotional matter, and all services that with their advertising finance Turkish serials in Greece!

Πηγή: INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION

6 thoughts on “ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΩΝ

  1. Συγχαρητηρια στο ΙΗΑ για την παραπανω πρωτοβουλια . Το επομενο βημα θα μπορουσε να ειναι να ζητησουμε πρωτα απο τα μελη μας οχι μονο να μην αγοραζουν προιοντα των παραπανω εταιριων αλλα να δηλωσουν και να το κανουν να μην βλεπουν καθολου τα καναλια που εχουν τουρκοσειρες.

  2. Και ένας ακόμη τρόπος. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΈΣ. μΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ

  3. Πολύ σωστά όλα αυτά και βεβαίως επικροτώ, μήπως όμως πρώτα θα πρέπει να πειστούν οι τηλεθεατές να μην τα βλέπουν? Ποιά είναι τα ποσοστά τηλεθέασης των τουρκοσειρών? Από άλλη άποψη, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων καναλιών δεν προκρίνουν λατινοαμερικανικές τηλεσειρές με παρόμοιο περιεχόμενο. Πόσο φθηνότερα πιά είναι τα τουρκικά “προϊόντα”?

  4. Δεν φταίνε οι τουρκοσειρές και τα τουρκικά προϊόντα, αυτά είναι το αποτέλεσμα της παραγωγικής και οικονομικής ανάπτυξης της Τουρκίας έναντι της δικής μας παρακμής ιδίως μετά την μεταπολίτευση. Εάν είναι να κάνουμε κάτι πρέπει να απαλλαγούμε από το πνεύμα του ευδαιμονισμού, του ατομικισμού, της διαφθοράς και της επικράτησης της μεσότητας. Χρειάζεται να καταργήσουμε το πελατειακό, κομματικό πολιτικό σύστημα και να λογοδοτήσουν οι ηθικοί αυτουργοί και οι συντελεστές της παρακμής. Αυτοί που δημιούργησαν το χρέος, αυτοί που παραχώρησαν το νόμισμα σε ξένους οικονομικούς εκμεταλλευτές, αυτοί που υπέγραψαν την υποτέλεια της χώρας και αυτοί που προδίδουν την ιστορία, την γλώσσα αλλά και πολεμούν τις ηθικές αρχές και την ορθόδοξη πίστη των Ελλήνων υποβάλλοντας τους τον φόβο του θανάτου. Δεν εξαιρούνται αυτοί που κατάντησαν την Εκκλησία του Χριστού σε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου υπό την εξουσία του καίσαρος.

    • Επιτέλους, μπράβο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Αυτή είναι η πραγματικότητα στη χώρα. Ειδικότερα οι καναλάρχες, αποτελούν ταυτόχρονα δημιουργήματα και στυλοβάτες αυτού του συστήματος. Θα πρέπει επιτέλους να περισταλούν δραστικά οι πρωτοβουλίες και οι δραστηριότητές τους διότι το θράσος τους έναντι όλων ημών έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Η ζημία που προκαλούν τα προγράμματά τους στον ελληνικό λαό είναι ανυπολόγιστη – ουσιαστικά μας προετοιμάζουν για υποδούλωση!

  5. Ο πιό αποτελεσματικός τρόπος είναι να σταματήσουμε να βλέπουμε αυτές τις τουρκοσειρές.Αν ο αριθμος των τηλεθεατών είναι μικρός, αυτόματα θα διακοπεί η διαφήμιση απο τις εταιρίες.

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.