Ποιοί είμαστε

/

Το INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION (IHA) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός, μη κομματικός φορέας με έδρα το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Federal ID: 501(c)(3) 32-0478390).

Οι σκοποί του ΙΗΑ εστιάζουν στην υποστήριξη της Ελλάδος και του Ελληνισμού σε εθνικά και πολιτιστικά θέματα μέσω πολλών και ανεξάρτητων επιτροπών οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, με διαφορετικούς συντονιστές και μέλη, υπό την άμεση εποπτεία του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΗΑ. 

Τα διάφορα μέλη του ΙΗΑ προέρχονται κυρίως από την Πανεπιστημιακή κοινότητα και από διάφορες κατηγορίες προσωπικοτήτων (πρώην πρέσβεις, ανώτατοι στρατιωτικοί, συγγραφείς κ.α.π.). Το σύνολο των μελών του ΙΗΑ ανέρχεται σε 4.000 περίπου. Τα μέλη του ΙΗΑ βρίσκονται διασκορπισμένα τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το ΙΗΑ Network, τις διάφορες επιτροπές,  το καταστατικό και τους κανονισμούς του ΙΗΑ, κάντε κλικ εδώ και στο https://professors-phds.com/