Η Προδοσία του 21ου Αιώνα από Γιώργο Παύλου Αν.Καθ.ΔΠΘ

Η μέγιστη όλων των αιώνων.Τελεσίδικη διάλυση και καταστροφή τής ελληνικής Δημοκρατίας αλλά και τής Ευρώπης. επιστροφή των βρυκολάκων του Ναζισμού.

Ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό τής Ελλάδας,στον πρόεδρο τής δημοκρατίας και σε όλους τούς έλληνες βουλευτές.

Γιώργος Παύλος
Αν.καθ.ΔΠΘ
Κύριε Πρωθυπουργέ,

με αβάστακτη οδύνη και πόνο ψυχής, αφού ολοι οι έλληνες που πίστεψαμε πώς επιτέλους ενας νέος πολιτικός άνδρας, με αγνά αισθήματα και υγειές πνεύμα, ότι θα ορθώσει ανάστημα στην επιχειρούμενη γερμανική και όχι μονο εισβολή στην πατρίδα μας και ότι θα αντισταθεί στον επιχειρούμενο διωγμό των ελλήνων απο τήν Ελλάδα και στην διάλυση τής ελληνικής δημοκρατίας, βλέπουμε να μας προδίδει και να μας δολοφονεί ως πολίτες με τον πλέον αδίστακτο και ανελέητο τρόπο.

Κύριε πρωθυπουργέ όχι μονο παπαδήμος σαμμαράς η παπανδρέου και βενιζέλος γίνατε αλλά κάτι αφάνταστα χειρότερο και αποκρουστικώτερο απο αυτούς.Την Τετάρτη πραγματοποιείτε ο ίδιος με τα ίδια σας τα χέρια την δολοφονία όλων των ελλήνων.Και δεν δολοφονείτε μόνο τους ζωντανούς έλληνες αλλά και τούς νεκρούς τούς ξαναφονεύετε.

Επιπλέον κύριε πρωθυπουργέ  δολοφονείτε τούς γονείς σας,την μητέρα σας τον πατέρα σας αλλά και τον ίδιο τον εαυτό σας. Πιστεύετε πώς με αυτά,που πράτετε τίς τελευταίες ημέρες και θα ολοκληρώςετε την Τετάρτη 22 Ιουλίου ότι θα μπορείτε να κοιτάζετε τον ελληνικό λαό στα μάτια η τον εαυτό σας στον καθρέπτη;

Κύριε πρωθυπουργέ πραγματικά λυπούμεθα για εσάς και για τήν μελλοντική σας πορεία. Θα καταγραφείτε στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια ιστορία με τα μελανώτερα χρώματα.Δεν θα έχετε ησυχία ούτε ζωντανός ούτε νεκρός. Και η γή δεν θα δεχθεί να σας δώσει ανάπαυση διότι προδίδετε ότι ιερό έχει αυτό ο τόπος.Πιστέψτε με πώς θα σας κηνυγούν οι ερυνίες σε ολη σας την ζωή ώς πατροκτόνο και μητροκτόνο.Οι καρυάτιδες, η Ακρόπολη, οι Δελφοί, το Σούνιο, η Ολυμπία,το Δίον, το έπος του 40 ,το 21, η ελληνική αντίσταση και καθε άλλο ελληνικό μνημείο, ανθρωπος η πράγμα, όλα αυτά θα σας καταδιώκουν σε ολη σας την ζωή διότι τα Προδώσατε και τα παραδώσατε σε ανίερα χέρια υβριστών καθε ανθρωπιάς και κάθε δικαίου θείου και ανθρώπινου.

Στίς περιπτώσεις αυτές κύριε πρωθυπουργέ  ο ανθρωπος έχει μονο μία επιλογή.
Να νικήσει τον εαυτό του και να αποφασίσει να πεθάνει για να σώσει την αξιοπρέπεια του.Μιμηθείτε και έχετε ακόμη χρόνο μετάνοιας, τα μεγάλα μεγέθη τής Ιστορίας, μιμηθείτε έναν Μαχάτμα Γκάντι που έδιωξε την αποικιοκράτισα Αγγλία και ελευθέρωσε την πατρίδα του.Μιμηθείτε έναν Αβραάμ Λίνκον που τύπωσε απλά χαρτιά και με την εμπιστοσύνη του λαού του έδιωξε τίς συμμορίες των τραπεζιτών που ήθελαν να πιούν το αίμα του αμερικανικού λαού και εδημιούργησε την χώρα θαύμα, τίς ΗΠΑ. Μιμηθείτε Τούς αδερφούς Κένεντυ που δεν δειλίασαν μπροστά στον θάνατο και τα έβαλαν με τούς δολοφόνους του αμερικανικού λαού και όλων των λαών,τούς διεθνείς τραπεζίτες και την μαφία των.
Μιμηθείτε τον Πούτιν τής Ρωσίας και καθε άλλο ηγέτη που αμείνεται υπέρ του λαού του σεβόμενος τον εαυτό του.

Μιμηθείτε τον Μακρυγιάννη,τον Καποδίστρια,τον Κολοκοτρώνη, τον Ιωάννη Μεταξά,η τόν Λεωνίδα με τούς τριακόσιους, η τον Κωσταντίνο Παλαιολόγο που πέθανε έντιμα στα τύχει της πόλης αλλά δεν εδέχθη να τήν παραδώσει δούλη.
Κύριε πρωθυπουργέ αν θέλατε να γίνετε Προθυπουργός τής Ελλάδας για να την Δολοφονήσετε και να αποτελειώσετε αυτό που οι προηγούμενοι συνάδελφοι σας
Ξεκίνησαν, δηλαδη τον αφανισμό των ελληνων απο την Ελλάδα, τότε πραγματικά. Σας λυπάμαι.

Κύριε Πρωθυπουργέ Είστε η πιό τραγική φιγούρα τής παγκόσμιας ιστορίας.Διότι προδίδετε τον ίδιο τον εαυτό σας, προδίδετε τον ελληνικό λαό και τούς λαούς τής Ευρώπης που αντιστέκονται στούς νέους φεουδάρχες και ναζιστές τής Ευρώπης με τούς οποίους εσείς αρέσκεται να φωτογραφίζεστε, να χαριεντίζεστε και να συναναστρέφεστε. Δυστυχώς μπήκατε στο λόμπι των φεουδαρχών και των βρυκολάκων που θέλουν να κατασπαράξουν την Ελλάδα, την Ευρώπη και κάθε λαό.

Σας προτρέπω ώς έλληνας πολίτης να πάρετε μία γενναία απόφαση και να Μιμηθείτε τον Κασιδιάρη και να σχίσετε τα μνημόνια, τα παλαιά και αυτό που τώρα έσείς ετοιμάζετε για να μας αποτελειώσετε ώς έλληνες και ώς ελληνικό και ανεξάρτητο ελληνικό κράτος και Ελληνική Δημοκρατία.

Κύριε πρωθυπουργέ Μην δολοφονείτε την Ελλάδα, μην δολοφονείτε την δημοκρατία, μην δολοφονείτε το παιδί σας και ολα τα παιδιά αυτής τής χώρας, μην δολοφονείτε τον εαυτό σας και όλους τούς έλληνες. Μην αυτοκτονείτε εσείς ο ιδιος ηθικά, ψυχικά, πνευματικά, πολιτικά και μην νομοθετήσετε την ερχόμενη Τετάρτη την αυτοκτονία όλων των ελλήνων.

Αν Μετανοήσετε και Σταματήσετε να κινείστε πρός τον όλεθρο τον δικό σας καί τον όλεθρο των ελλήνων, θα έχετε μαζί σας όλους τούς έλληνες και όλη την ελεύθερη ανθρωπότητα και θα καταγραφείτε ώς ο αληθηνός και παγκόσμιος πολιτικός άνδρας.Αντιθετα αν ολοκληρώσετε την Τετάρτη αυτο το ανιέρο έργο του τρίτου μνημονίου, με το οποίο καταλύεται πλήρως η ελληνική πολιτεία και δολοφονείται ο ελληνικός λαός, θα είστε τραγικά μόνος και θα έχετε εναντίον σας όλους τούς έλληνες, ολη την Ευρώπη και ολη τη ιστορία.

Σας έγραψα ώς γνήσιος φίλος και ώς ενας πολίτης που πάσχει για τον λαό του, για τον ανθρωπο όλης τής γής αλλά και για την πατρίδα του.Μακάρι να εισακουστώ έστω και την τελευταία στιγμή πριν την επικείμενη καταστροφή

—–

2 thoughts on “Η Προδοσία του 21ου Αιώνα από Γιώργο Παύλου Αν.Καθ.ΔΠΘ

 1. Αφού ο κύριος καθηγητής πίστεψε τον προεκλογικό Τσίπρα, ότι και να πεί είναι αναξιόπιστος. Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαινόταν, τώρα ξύπνησε; Τάθελε΄ς τα και παθέστα

 2. Ο κ. Τσιπρας Στην διαπραγματευτικη του στρατηγηκη, μαζυ με το υπερ-υπεροπτη Βαρουφακη, απετυχε παταγοδως!!!
  Πρωτον, περιμεναν η χωρα να μην εχει ρευστο, να κλεθσουν οι τραπεζες δια να διαπραγματευτουν ενα δανειο!!!!!!!! Δευτερον καταφεραν να κανουν ολους αρνητικους διαραγματευτες και μην εχουν καμια θετικη προθεση προς την Ελααδα!!!!
  Τωρα λεη ο κ. Τσπρας οτι επηεσαν τους δανειστες το δεχθουν την συζητηση δια την αναδιαθρωση του δανειου. Εφοσον το δανειο δεν ειναι βιωσημο και ολοι το ξερουν, η αναδιαθρωση πρεπει να γινη συντομα η αργοτερα οθτως η αλως!!!. Δεν ειναι κατορθομα αυτο καθολου.
  Η συμφωνια που υπεγραψε ο κ. Τσιπρας ειναι πολυ ποιο χειροτερη των προηγουμενων μνημονιων!!!!!
  και η επερχομενη επιβλεψη υπο των δανειστων θα ειναι παρα πολυ πιο αυστηρη.
  Το νταηλικη που εδιξαν οι κκ Τσιπρας και Βαρουφακης τους εκανε δημοφιλεις στους Ελληνες, αλα δυστηχως οπως ολοι οι νταηδες απετυχαν τελειως στις διαπραγματευσεις τους!!!
  Ο κ. Τσιπρας ισως να ειναι δημοφιλης προς το παρων, αλα ενας μεγας αποτηχειμενος ηγετης δια το καλο της Πατριδας!!!!
  Ευχομαι να παρατηση τα πονηρα πολιτικα και να γινη ενας ΣΤΑΤΕΣΜΑΝ. Εχει μια μεγαλη και μοναδικη ευκαιρια να το κανη τωρα.

Leave a Reply Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.