ΤΟ ΙΗΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΨΕΡΙΜΟ!

ΤΟ ΙΗΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΨΕΡΙΜΟ!

To INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολιτών Ψερίμου ολοκληρώνει την ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου Ψερίμου το οποίο ήταν κλειστό από το έτος 2009.  

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 πμ και σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας αυτό το ακριτικό νησί – την Ψέριμο.   

Επί τη ευκαιρία το ΔΣ  του IHA, μεταξύ άλλων, ευχαριστεί την Δρ. Κυριακή Σαπουντζάκη, CEO του EUROCOLLEGE for Tourism, για την ευγενική προσφορά της να καλύψει πλήρως τον αναγκαίο εξοπλισμό του σχολείου.   

Επίσης ευχαριστούμε την Καθ. Νίνα, VP του ΙΗΑ και Βασίλη Γκατζούλη ως επίσης και την κ. Καίτη Γάκη Καψή, Πρόεδρο Γυναικών Θεσσαλονίκης και Μακεδονίας εν Αθήναις, για την ευγενική προσφορά τους που αφορά το Ηρώον του  Μεγάλου Αλεξάνδρου εντός της σχολικής αυλής.  

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι οι εργασίες που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του έργου είναι η Παιδική  Χαρά, το Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης, ο εσωτερικός εξοπλισμός κουζίνας, μπάνιου και δωματίου δασκάλας του σχολείου κ.α.: https://professors-phds.com/52782-2/ . 

Η υποστήριξη των μελών και των φίλων του ΙΗΑ για την πλήρη κάλυψη και των τελευταίων αναγκών του έργου θα είναι υπερπολύτιμη. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δωρητές που υποστήριξαν και υποστηρίζουν το εθνικό αυτό ‘έργο.  

Τέλος, σας καλούμε και πάλι να προγραμματίσετε εγκαίρως την παρουσία σας στα εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου Ψερίμου.

Για το ΔΣ του ΙΗΑ 

Ευάγγελος Ρήγος 

Πρόεδρος ΙΗΑ 

Τηλ. 693 9250584

IHAHellas@gmail.com

One thought on “ΤΟ ΙΗΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΨΕΡΙΜΟ!

  1. Ἄξιοι ἐπαίνου ὅλοι οἱ δωρητές, ἀφοῦ οἱ ἑλληνόφωνοι καί ἑλληνομάχοι κυβερνῆτες στοχεύουν στήν ἐξάλειψη τοῦ Ἑλληνικοῦ πληθυσμοῦ ἀπό τήν Πατρῶα Γῆ καί σπαταλοῦν τά χρήματα τοῦ Ἑλληνικοῦ κράτους πρός ὄφελος τῶν οἰκογενειῶν των, τῶν ὑποστηρικτῶν των καί τῶν λαθροεισβολέων. Ἐλπίζω ὅτι σ’αὐτό τό σχολεῖο θά σπουδάζουν μόνον Ἑλληνόπουλα καί ὄχι ἀλλοδαπά.

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.