Προκάτ, οι Κερκόπορτες της Προδοσίας

Στις 13 Φεβρουαρίου 2020 το Ευρωπαϊκό δικαστήριο αποφάσισε ότι όποιος εισέρχεται σε χώρες της συνθήκης Σένγκεν εκτός των επισήμων εισόδων των χωρών αυτών θεωρείται παράνομος και η χώρα εισόδου έχει το δικαίωμα να τον συλλάβει και να τον απελάσει ακόμη και εάν εκ των πραγμάτων δικαιούται άσυλο χάνοντας το δικαίωμα του εξ αιτίας της παρανομίας του. Οι αιτούντες άσυλο μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα προξενεία των χωρών Σένγκεν στην χώρα τους ή στην χώρα που ευρίσκονται και εφόσον λάβουν την έγκριση μπορούν να εισέλθουν από νόμιμη πύλη και μόνο.

Αυτά τα αναφέρουμε για να τελειώσει το παραμύθι ότι τάχα είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε όποιον παρανόμως εισέρχεται στην χώρα με το πρόσχημα της αίτησης ασύλου και ότι είμαστε επιπλέον υποχρεωμένοι να του προσφέρουμε μία άνετη ζωή μέχρι την έγκριση του αιτήματος ασύλου το οποίο μόνο μία μικρή μειονότητα εξ αυτών το δικαιούνται. Οι υπόλοιποι είναι αλλόθρησκοι εισβολείς μη αφομοιώσιμοι στην ελληνική κοινωνία, καθοδηγούμενο από τους θρησκευτικούς τους ηγέτες, υπεράριθμοι πέραν των ορίων της φιλανθρωπίας αλλά κυρίως λόγω του μεγέθους του πληθυσμού της χώρας τον οποίον μισούν και φιλοδοξούν να υποκαταστήσουν.

Οι διάφορες κυβερνήσεις φροντίζουν να τους αποκαταστήσουν την στιγμή που έχουν αφήσει άστεγους χιλιάδες Έλληνες ενώ άλλους τους έχουν αναγκάσει σε αυτοκτονία λόγω της βαριάς φορολογίας, αποτέλεσμα των ατασθαλιών των κομμάτων που ανέρχονται στην εξουσία. Αυτό αποτελεί καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γηγενών, πρωτοφανή ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και εκτροπή εκ του Δημοκρατικού Πολιτεύματος  καθόσον γίνεται ενάντια στην θέληση των τοπικών κοινωνιών των νησιών αλλά και της ενδοχώρας.

Χαρακτηριστική είναι η υποκρισία των κομμάτων εξουσίας που η εναλλαγή τους στην κυβέρνηση απέδειξε ότι όλα αγνοούν τα εθνικά προβλήματα υπακούοντας σε ξένα αφεντικά που τα αναδεικνύουν στην εξουσία. Έχοντας το καθένα επιβάλλει ένα διαφορετικό ιδεολογικό προσωπείο  και ενώ συμφωνούν στον επιτελούμενο εθνομηδενισμό αλληλοκατηγορούνται τάχα για τον τρόπο που αυτός θα επιβληθεί.

Μας κάνει εντύπωση πως σε μία νύκτα χτίζουν οικισμούς  προκάτ με δωρεάν παροχή κρύου και ζεστού νερού, ηλιακούς θερμοσίφωνες και ηλεκτρικό ρεύμα όταν το έχουν κόψει από πολλά ελληνικά νοικοκυριά. Έχουν δωρεάν πρόσβαση κατά προτεραιότητα στο σύστημα υγείας και οικονομικές παροχές όταν οι Έλληνες αγωνιούν για το μεροκάματο.  Δημιουργούν κλειστούς, μη παραγωγικούς, συντηρούμενους οικισμούς και μάλιστα σε στρατηγικά σημεία όπως υπάρχοντα στρατόπεδα, χωρίς βιώσιμη προοπτική με απώτερο σχέδιο να ξεχυθούν στην χώρα. Επιπλέον σε περίπτωση πολέμου θα χρησιμοποιηθούν από τον ομόθρησκο τους εχθρό μας που καιροφυλακτεί εναντίον της χώρας και θα τους χρησιμοποιήσει σαν μέρος σχεδίου ενός υβριδικού πολέμου για το οποίο έχουν προειδοποιήσει όλοι οι εν αποστρατεία αξιωματικοί μας.

Όλο αυτό το σκηνικό συνιστά εθνική προδοσία και όλοι αυτοί οι κλειστοί δήθεν προκάτ οικισμοί στην ουσία αποτελούν κερκόπορτες από όπου θα ξεχυθεί ο εχθρός και θα αλώσει την χώρα. Ακόμη και αν δεν γίνει πόλεμος με την μοιρασιά του Αιγαίου που μεθοδεύουν χάριν μίας εξευτελιστικής και ταπεινωτικής ειρήνης η χώρα θα αλλάξει πρόσωπο εξ αιτίας  ενός γρήγορα αυξανόμενου ετερογενούς πληθυσμού, της υπογεννητικότητας των γηγενών και της  αλλοίωσης της εθνικής του συνείδησης που μεθοδεύεται με την παιδεία και την υπάρχουσα πολυπολιτισμική δήθεν προπαγάνδα.  

Το πρόβλημα που εγείρεται είναι το πως θα μπορέσουμε οι Έλληνες να σώσουμε την πατρίδα, την εθνική μας υπόσταση και τον τρόπο ζωής μας που κινδυνεύει από τον επερχόμενο παλινβαρβαρισμό. Είναι προφανές ότι το πρόβλημα έγκειται στο πολιτικό σύστημα που μας έχει εγκατασταθεί από το ξεκίνημα του Ελληνικού κράτους με την δολοφονία του Καποδίστρια, την επιβολή της Βαυαροκρατίας και την δίωξη των ηρώων της επανάστασης του 1821 που δεν έχει τελειώσει ακόμη. Για τον εορτασμό των 200 χρόνων ετοιμάζουν ένα νέο εθνικό αφήγημα που δεν ταυτίζεται με αυτό που ενέπνευσε τον ηρωισμό της επανάστασης αλλά κάτι που θα αντιπροσωπεύει έναν άλλο λαό πολιτισμικά, ιστορικά αλλά και βιολογικά με μόνο χαρακτηριστικό ένα αλλοιωμένο ελληνώνυμο γλωσσικό ιδίωμα ανεπαρκές για την ανάγνωση όλων των ιστορικών κειμένων που συνιστούν τον ελληνισμό.

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα έχει νομοθετήσει όλα αυτές τις δικλείδες και τους αρμούς που του επιτρέπουν να ασκεί την εξουσία ακόμη και ενάντια στην θέληση του λαού όπως απέδειξαν το δημοψήφισμα για τα μνημόνια, τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και σήμερα οι διαμαρτυρίες των τοπικών αρχών για το μεταναστευτικό. Είναι προφανές δεν ότι δεν λειτουργεί πλέον το Δημοκρατικό πολίτευμα και σύμφωνα με το υπάρχον έστω και κουτσουρεμένο Σύνταγμα η υπεράσπιση της Δημοκρατίας επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Ας ενωθούμε όλοι σε έναν οργανισμό αντίστασης για να εκδιώξουμε τους καταπατητές της εξουσίας και καταχραστές του κόπου και του ιδρώτα των Ελλήνων. Δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί και δεξιοί αλλά μόνο Έλληνες πατριώτες. Τα κομματόσκυλα  είναι ξενοκίνητοι εθνομηδενιστές ενεργούντες μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον. Η φωνή, η φλόγα της Ελευθερίας Ρήγας Φεραίος είπε:

«Όταν η Διοίκηση βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του Λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμει ο Λαός ή κάθε μέρος του Λαού επανάσταση, να αρπάζει  τα άρματα και να τιμωρεί τους τυράννους του, είναι το πλέον  Ιερό από όλα τα δίκαιά του και το πλέον  απαραίτητο απ’ όλα τα χρέη του». Η πατρίδα μας καλεί.

Ηλίας Σταμπολιάδης

Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

Μέλος του ΙΗΑ

ΠΗΓΗ: INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION

6 thoughts on “Προκάτ, οι Κερκόπορτες της Προδοσίας

 1. Ο Ρήγας ο Φεραίος έλεγε μεν αυτά, αλλά είχε και ένα ολοκληρωμένο πλάνο για το τί θα πρέπει να επακολουθήσει όταν ο λαός διώξει τον τύραννο, κάτι που οι της φιλικής επαιρείας δεν το έλαβαν υπόψη με αποτέλεσμα η οργάνωση της επανάστασης να κυοφορεί τον εμφύλιο και από αυτού του είδους την οργάνωση ξεκινούν τα δεινά της Ελλάδας.

  • Γιάννη τώρα είναι ανάγκη να σώσουμε το οικόπεδο και μετά βλέπουμε για το κτίριο.
   Πάντως τίποτε δεν μας εμποδίζει να έχουμε ένα προσχέδιο του κτιρίου να το κτίσουμε όταν θα έχουμε κερδίσει το οικόπεδο

  • Κάθε πράμα στον καιρό του. Τώρα προέχει να σώσουμε το οικόπεδο και όταν το κατοχυρώσουμε θα διαλέξουμε και το σχέδιο του κτιρίου. πάντως κάθε αρχιτεκτονική πρόταση είναι δεκτή να υπάρχει.

 2. Μετά από 200 χρόνια, βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο! Είμαστε υπό κατοχή με δωσίλογους “κοτζαμπάσηδες” να κατέχουν την Εξουσία. Πρέπει ν΄ακολουθήσουμε (ξανά!) τα βήματα των προγόνων μας. Τότε, όταν κατάλαβαν τί πρέπει να κάνουν μετά από 400, δημιούργησαν ένα και μόνο κόμμα: την Φιλική Εταιρεία! Ελπίζω κι εύχομαι να μην χρειαστούμε ξανά να καταλάβουμε 400 χρόνια …

  • Ναι αλλά αυτούς τους “κοτζαπμάσηδες” εμείς τους δίνουμε την Εξουσία, δεν μας …κατσικώνονται από μόνοι τους.
   Το πρόβλημα λοιπόν, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι από το 1974, ολόκληρη την …”μεταπολίστευση” ψηφίζουμε τους ίδιους.
   Εθνοπροδότες, εθνομηδενιστές, δήθεν τάχα πατριώτες, δήθεν τάχα καλύτερους από τους προηγούμενους, αλλά στην πραγματικότητα τους ίδιους δήθεν τάχα.
   Τουλάχιστον 45 χρόνια. Αριστερά και Δεξιά, Δεξιά και Αριστερά, ληστές σοσιαλιστές και φιλελεύθερους Νδούλους…
   45 χρόνια. Και τώρα είμαστε σίγουροι ότι θα μας βγάλουν από τα σκατά αυτοί που μας έριξαν μέσα…
   Αναφέρομαι στο δήθεν χρέος μας, το οποίο θα αναπτύξω στη συνέχεια.

   Άρα; Ποιος φταίει αν όχι εμείς οι ίδιοι; Ποιος φταίει;
   Φταίει το ζαβό το ριζικό μας;
   Φταίει ο Θεός που μας μισεί;
   Φταίει το κεφάλι το κακό μας;
   Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί;
   Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα δεν τό βρε και δεν τό πε ακόμα.
   (Βάρναλης Kώστας)
   Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

  • Και αφού αναφέρθηκα σε δήθεν χρέος, θα αναρωτηθώ καταρχάς, γιατί ξεπουλάνε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη…
   Μήπως, …για τις δεκάδες λίστες Λαγκάρντ; Τις οποίες …ξεχνάνε στα συρτάρια τους.
   Μήπως, επειδή είμαστε η μοναδική χώρα που αγοράζουμε όλα τα προϊόντα εκ Γερμανίας κατά 25% πιο ακριβά από ότι όλοι οι άλλοι;
   Μια βόλτα στα σούπερ μάρκετ αρκεί. Εξάλλου ο Jörg Michael Kutschenreuter (αυτός που κρατούσε τα μαύρα ταμεία της Siemens) κατέθεσε το 2005 στην Εισαγγελία του Μονάχου, στην γερμανική Δικαιοσύνη, ότι η Siemens Ελλάς δίνει μίζες σε τρία κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα.

   Και για να αποδείξω ότι το χρέος μας είναι …δήθεν, θα πω ότι το 60 με 65% του προέκυψε από τις χρηματοδοτήσεις των ιδιωτικών τραπεζών μας που διαχειρίζονται Ευρώ.
   Περίπου 200 δις έδωσαν οι προδότες πρώην πρωθυπουργοί μας Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών μας (ξεκίνησε με τα 23 δις ως “κρατικές εγγυήσεις” ο Καραμανλής).
   Ας μην ξεχνάμε την Ισλανδία και το πόσο εύκολα ένα χρέος που δήθεν πήγε στις τράπεζες δεν αποπληρώνεται και στη συνέχεια διαγράφεται αυτό από τα διεθνή δικαστήρια.
   Και αναφέρομαι σε δήθεν χρέος, αφού μέχρι και ο ο Βαρουφάκης λέει ότι τα χρήματα που μας έδωσαν δήθεν για τις δικές μας τράπεζες, επεστράφησαν προς Γαλλία και Γερμανία για να διασώσει η Ελλάδα τις εκεί τράπεζες. Ή μάλλον ούτε αυτό, τα χρήματα ούτε ήρθαν ούτε έφυγαν, τραπεζικές εγγραφές έγιναν.
   Μόνο που το λέει τώρα, δεν το έλεγε όταν ήταν υπουργός οικονομικών της χώρας. Και ούτε μας λέει πόσα χρήματα ακριβώς δώσαμε.
   Ακόμα και ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ντ Αλέμα είπε ότι η Ελλάδα έδωσε προς γαλλικές και γερμανικές τράπεζες 250 δις.
   https://www.youtube.com/watch?v=bKrbdxI83g8
   Ο Ντ Αλέμα νόμιζε ότι δώσαμε αυτά τα χρήματα για τόκους ξένων τραπεζών. Εάν όμως ήταν τόκοι θα έπρεπε να χρωστάμε …μερικά τρις. Ακόμα και εάν δεν ήταν …τόκοι, αλλά κεφάλαιο, πότε μας δάνεισαν γαλλικές και γερμανικές τράπεζες τόσο χρήμα;
   Εμείς νομίζουμε ότι κάναμε ανακεφαλαιοποιήσεις των δικών μας τραπεζών. Τις τράπεζες τις χρηματοδοτεί (ανακεφαλαιοποιήσεις και κρατικές εγγυήσεις) ανέκαθεν όμως, μόνο όποιος εκδίδει το χρήμα, επειδή ακριβώς εκδίδει το χρήμα.
   Μάλιστα τώρα τελευταία τις ισπανικές τράπεζες τις ανακεφαλαιοποιεί η ΕΚΤ.
   Εξάλλου, όλοι ξέρουν λοιπόν ότι με τα μνημόνια μας έδωσαν οι «σύμμαχοι» περίπου 240 δις. Πού πήγαν λοιπόν αυτά τα 240 δις, ενώ ο κρατικός προϋπολογισμός μας …έβγαινε δεν έβγαινε;

   Όλα τα ξεπουλήματα λοιπόν, που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, μόλις αυτοί που τα έκαναν καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία. Και τέτοιες δίκες δεν είναι μακροχρόνιες, όπως όλες οι σημαντικές δίκες στις μέρες μας, αλλά γίνονται άμεσα.
   Θα πρέπει όμως να μας κυβερνήσουν άλλοι.
   Και δεν έχει σημασία εάν όλο μας το χρέος πήγε για ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών ή όχι, επειδή ακόμα και το χρήμα που το χρωστάμε αλλά δεν το δανειστήκαμε για τις τράπεζες μας το διαγράφουν και αυτό τα διεθνή δικαστήρια. ‘Οπως διέγραψαν στον Μεταξά τα …προπολεμικά χρέη, ο λαός έχει προτεραιότητα και όχι το χρήμα.
   Άσχετα εάν κάποιοι προδότες στη συνέχεια (1962 Καραμανλής και 1964 Γ.Παπανδρέου και Κ.Μητσοτάκης) τα αναγνώρισαν.

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.