.Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13.00 στην πλατεία Συντάγματος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το International Hellenic Association, ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός και μη κομματικός οργανισμός με 4.000 μέλη ανά τον κόσμο -κυρίως ακαδημαϊκούς και άλλες πνευματικές προσωπικότητες- και έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής,  εκφράζει την αγωνία του για τον συνεχή εποικισμό της Ελλάδος με ποταμούς δυστυχισμένων ανθρώπων οι οποίοι καταφθάνουν ασταμάτητα, δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις ανασφάλειας, εγκληματικότητας και ανθρώπινης δυστυχίας.

Η ανεξέλεγκτη εγκατάσταση πληθυσμών που δεν έχουν καμιά απολύτως επαφή με τα γλωσσικά, οικονομικά, πολιτικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά δεδομένα της Ελλάδος αποτελούν ένα απροκάλυπτο, έντονα επιθετικό υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδος, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπιστεί με το άμεσο και αποτελεσματικό κλείσιμο των Ελληνικών συνόρων.

Κάθε πρωτοβουλία η οποία ενώνει την φωνή της στο κρίσιμο αυτό εθνικό πρόβλημα με αγνή πατριωτική και ανθρωπιστική προσέγγιση, είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτη αλλά και απόλυτα αναγκαία. Άλλωστε πρόσφατα, εκατοντάδες μέλη του ΙΗΑ και απλοί πολίτες εξέφρασαν, με αναλυτικό υπόμνημα τους, τόσο προς την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία Ελλάδος,  όσο και σε Ευρωπαϊκά όργανα την απαίτηση τους για την λήψη άμεσων μέτρων για το διαρκώς επιδεινούμενο αυτό πρόβλημα το οποίο απειλεί ευθέως πλέον την εθνική ασφάλεια της Ελλάδος.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, το ΙΗΑ εκφράζει την υποστήριξη του στην πρωτοβουλία μιας χούφτας νέων ανθρώπων, οι οποίοι καλούν μέσω Facebook σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13.00 στην πλατεία Συντάγματος, όλους τους Έλληνες  οι οποίοι αγωνιούν για τον ασταμάτητο, αφανή εποικισμό της Ελλάδος.

Τέλος καλεί τα μέλη του ΙΗΑ που θα βρίσκονται στην Αθήνα κατά την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, να ενώσουν με την φυσική τους παρουσία, την φωνή τους στην νεανική αυτή, πατριωτική πρωτοβουλία.

Πηγή
INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.