Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων της ΕΝΙΑΙΑΣ ΜΑΝΗΣ

 

Αγαπητοί Φίλοι Συμπατριώτες και Μέλη της Αμφικτιονίας μας.

Είναι Τιμή μας να συμμετέχουμε σε μια Πανελλήνια συνένωση Φορέων, Ομοσπονδιών και Ενώσεων Όπως είναι η παρούσα Αμφικτιονία, με στόχο να ακούγεται η φωνή μας σε Πατριωτικά Θέματα.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων της ΕΝΙΑΙΑΣ ΜΑΝΗΣ, είναι ένας Φορέας που επιδιώκει τη διάδοση του Πολιτιστικού πνεύματος της Μάνης χωρίς τα διαχωριστικά σύνορα που κατά καιρούς μας επέβαλαν σε “Μέσα Μάνη” –  “Έξω Μάνη” ,  “Μεσσηνιακή Μάνη” – “Λακωνική Μάνη” κλπ. με σκοπό να κρατούν τους Μανιάτες διχασμένους.
Η Ομοσπονδία μας της “ΕΝΙΑΙΑΣ ΜΑΝΗΣ” Έχει σκοπό ακριβώς τη συνένωση όλων των Μανιατών  τόσο σαν μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων, όσο και σαν άτομα μέλη, αφού υπάρχει σε όλη την επικράτεια της, η ιδια ιστορία, παράδοση, Λαογραφία, αρχιτεκτονική των Πύργων που στη διάρκεια των σκοτεινών χρόνων της Οθωμανικής σκλαβιάς, οι προπάτορές μας, μέσα από εκεί, κράτησαν με “νύχια και με δόντια”, αναμμένη τη φλόγα της Ελευθερίας.
Με τις διάφορες Πολιτιστικές μας δραστηριότητες προσπαθούμε να εμπνεύσουμε το Ενωτικό μας Πνεύμα και να διαδώσουμε τις παραδόσεις μας σε όλο τον Ελληνισμό. Στις εκδηλώσεις μας αυτές, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων  Μουσικές, Θεατρικές και χορευτικές εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, ημερίδες, σεμινάρια, κλπ.
Οι εκδηλώσεις μας πραγματοποιούνται τόσο στη Μάνη όσο και στην Αττική.
Η Παραδοσιακή μας έδρα είναι στον οικισμό “Θαλάμες” της Μάνης, ενώ γραφεία διατηρούμε και στην περιοχή της Νίκαιας του Πειραιά στην Αττική.
Προέδρος είναι ο Παναγιώτης Μέγκουλας
και η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι: