ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

 

 

INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ( USA)

Claymont, Delaware 19703
U.S.A

                                                http://www.professors-PhDs.com.
                                                               Mail: IHAHellas@gmail.com
                                                                   Www.professors-phds.com

                                                                                              4 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Οργάνωση International Hellenic Association συγκέντρωσε διαδικτυακά πάνω από 1000 υπογραφές Ελλήνων προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι καταγγέλλουν την Συμφωνία των Πρεσπών με το παρακάτω κείμενο υπογραφών, ως απαράδεκτη και βλαπτική για την Ελλάδα. 

Μέσα στα ονόματα περιλαμβάνονται πρέσβεις ε.τ., ακαδημαϊκοί, καθηγητές Πανεπιστημίων, στρατηγοί, εκπαιδευτικοί, νομικοί, ιατροί, μηχανικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η «Συμφωνία των Πρεσπών» της 17ης Ιουνίου 2018 παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας στο κράτος των Σκοπίων (σαν «Βόρεια Μακεδονία») και αναγνωρίζει σε αυτό «Μακεδονική εθνότητα» και «Μακεδονική γλώσσα». Το όνομα «Μακεδονία» είναι το όχημα του ανυπόστατου και απαράδεκτου αλυτρωτισμού των Σκοπιανών, ενώ η εθνότητα και η γλώσσα αποτελούν σαφώς συνεπακόλουθα του ονόματος. 

Σύμφωνα και με την απόφαση του Αρείου Πάγου (Απόφαση 1448 / 2009 (Δ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ) δεν υπάρχει Μακεδονική εθνότητα, ούτε Μακεδονική γλώσσα. Το όνομα Βόρεια Μακεδονία είναι απαράδεκτο, γιατί ευθέως υπονοεί μια Μακεδονία χωρισμένη σε βόρεια και νότια και θα τονώνει αενάως τον αλυτρωτισμό και τις εξ αυτού επεκτατικές βλέψεις των Σκοπίων. 

Τα  κόμματα που κυβερνούν δεν ανέφεραν στις προεκλογικές τους εξαγγελίες ότι θα επιδιώξουν συμφωνία με τα Σκόπια παραδίδοντας  τα πάντα. Άρα δεν νομιμοποιείται η κυβέρνηση να προβαίνει σε σχετική συμφωνία και είναι απαράδεκτο το ότι επιδιώκει να κυρωθεί η «Συμφωνία των Πρεσπών» στη Βουλή των Ελλήνων με απλή πλειοψηφία των παρόντων, ως απλό νομοσχέδιο, ενώ θα έπρεπε έστω να ακολουθούνταν «κατ’ αναλογία» με το άρθρο 28,β του Συντάγματος η πλειοψηφία των 3/5, δηλαδή 180 βουλευτών. Θα έπρεπε για μια τόσο σοβαρή υπόθεση να ερωτηθεί και αποφανθεί ο κυρίαρχος ελληνικός λαός σε ένα δημοκρατικό Δημοψήφισμα, αν εγκρίνει με ένα ”ΝΑΙ” ή απορρίπτει με ένα ”ΟΧΙ” τη Συμφωνία των Πρεσπών». 

Πρέπει να γνωρίζουν άπαντες εντός και εκτός Ελλάδας ότι υπογράφουν με την τυχόν κύρωση της συμφωνίας την αποσταθεροποίηση της περιοχής και την απάλειψη κάθε ειρηνικής συμβίωσης, καλής γειτονίας και αλληλεγγύης με όσους καλλιεργούν επεκτατικές βλέψεις εναντίον της εθνικής ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδα μας.

Ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα σε βάρος του.

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

 Προς:

κ. Προκόπη Παυλόπουλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας 

κ. Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας

κ. Πάνο Καμμένο, Υπουργό Αμύνης

 Κοινοποίηση:

Αρχηγούς όλων των Πολιτικών Kομμάτων 

Όλα τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων και τους Έλληνες Ευρωβουλευτές

Οι κάτωθι υπογράφοντες, συντασσόμενοι με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, διαφωνούμε με την Συμφωνία των Πρεσπών καθώς την θεωρούμε ανιστόρητη, επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα και επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας και την σταθερότητα στην περιοχή.

Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μέσω του γεωγραφικού προσδιορισμού είναι ανιστόρητη, διότι η ιστορική Μακεδονία της αρχαιότητας αντιστοιχεί σχεδόν πλήρως στο σημερινό ελληνικό γεωγραφικό διαμέρισμα της Μακεδονίας, εκτός από μια στενή λωρίδα (Πελαγονία) στο νότιο τμήμα της σημερινής ΠΓΔΜ. Καμία διεθνής συνθήκη δεν όρισε τα όρια της Μακεδονίας ως γεωγραφική ενότητα. Η ελληνικότατη Πελαγονία (νοτιότερη περιοχή της ΠΓΔΜ) δεν ανήκε γεωγραφικά στη Μακεδονία αλλά ενσωματώθηκε όψιμα στο κράτος του Φιλίππου. Επί πλέον, ποτέ δεν υπήρξε Μακεδονική εθνότητα, και επομένως η αναγνώριση των κατοίκων της χώρας των Σκοπίων ως Μακεδόνων αποτελεί κατάφωρη παραχάραξη της ιστορίας.

Η συμφωνία είναι επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, γιατί ο ανυπόστατος αλυτρωτισμός και οι επεκτατικές βλέψεις των γειτόνων μας που η εκχωρηθείσα από την συμφωνία των Πρεσπών ονομασία υποτίθεται ότι θα εξαλείψει, παραμένουν σε ισχύ στο ακέραιο και θα βρίσκουν στήριξη στο γεγονός ότι η ταυτότητα και η γλώσσα θα ονομάζονται «μακεδονικές». Ούτε και οι υποτιθέμενες αλλαγές του Συντάγματος των Σκοπίων είναι δυνατόν να πείσουν, όταν ο πρωθυπουργός της χώρας τους περιοδεύει πλέον καυχώμενος για την αναγνώριση του «Μακεδονισμού» που πέτυχε στις διαπραγματεύσεις. Μετά την συμφωνία των Πρεσπών και η κυβέρνηση των Σκοπίων και άλλοι διεθνείς οργανισμοί αποκαλούν πλέον την ΠΓΔΜ απλά Μακεδονία. Ο ισχυρισμός του κ. Κοτζιά ότι αυτό θα αλλάξει μόλις επικυρωθεί η συμφωνία, ακυρώνεται στην πράξη και δεν συνάδει με τον πολιτικό ρεαλισμό που θα πρέπει να διαπνέει όσους διαπραγματεύονται το επίμαχο ζήτημα του ονόματος.

Η συμφωνία είναι επιζήμια για το μέλλον της χώρας μας, όχι διότι κινδυνεύουμε από μία ενδεχόμενη επίθεση εκ μέρους του ίδιου του κράτους των Σκοπίων, το οποίο δεν έχει το εκτόπισμα να απειλήσει από μόνο του ουσιαστικά την χώρα μας. Οι επιδιώξεις όμως των Σκοπίων που στηριζόμενες σε ανυπόστατους «αλυτρωτισμούς» απειλούν την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, θα είναι εσαεί εργαλείο στα χέρια κάποιων δυνάμεων για να κρατούν υπό ομηρία την Ελλάδα και αντίπαλο δέος κατά την προσπάθεια ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.

Τέλος, η συμφωνία είναι ετεροβαρής (δίνουμε το όνομα για να πάρουμε τι; ούτε  μια στοιχειώδης πρόνοια δεν υπήρξε για τον χειμαζόμενο ελληνισμό της Πελαγονίας από την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα), και με αυτήν διαιωνίζονται οι συνθήκες για τις γλωσσολογικά, γεωγραφικά, ιστορικά, λαογραφικά κι εθνολογικά αυθαίρετες και ατεκμηρίωτες διεκδικήσεις των Σκοπιανών. Η συμφωνία των Πρεσπών διατηρεί τις προϋποθέσεις για πιθανές παρεμβάσεις τρίτων, που σήμερα κιόλας εποφθαλμιούν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, δημιουργούν τις συνθήκες για μόνιμη αστάθεια στην περιοχή και θα δηλητηριάζουν στο διηνεκές τις σχέσεις καλής γειτονίας με το άμεσο περιβάλλον μας.

Ως εκ τούτου, εμείς οι υπογράφοντες την επιστολή αυτή Έλληνες πολίτες, μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας στην Ελλάδα και την Διασπορά, Δημοτικές και Κοινοτικές αρχές ανά την Ελλάδα, Διπλωμάτες, Ιεράρχες, Επιστήμονες (Δικηγόροι, Γιατροί, Μηχανικοί και πολλοί άλλοι) καθώς και άλλες προσωπικότητες, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και καλούμε την κυβέρνηση να διενεργήσει δημοψήφισμα, προκειμένου να απορριφθεί ή να εγκριθεί η συμφωνία των Πρεσπών. Το δημοψήφισμα είναι μια απόλυτα δημοκρατική διαδικασία. Αντίθετα, δεν είναι δημοκρατικό να αποφασίζει η Βουλή των Ελλήνων, με μια κυβέρνηση που είναι ουσιαστικά μειοψηφική στον ελληνικό λαό, δεδομένου ότι το ένα κόμμα που μετέχει στην κυβέρνηση δηλώνει την αντίθεσή του στη συμφωνία των Πρεσπών. Το δημοψήφισμα αυτό οφείλει να έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.

1.Το International Hellenic Association–IHA www.professors–PhDs.com είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κομματικός φορέας με έδρα το Delaware των ΗΠΑ. Τα μέλη του ΙΗΑ προέρχονται κυρίως από την πανεπιστημιακή κοινότητα, και είναι διάσπαρτα ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτός των πανεπιστημιακών, μέλη του ΙΗΑ είναι πρώην πρέσβεις, στρατηγοί, καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας. Ο σκοπός του ΙΗΑ είναι να ενώσει ηλεκτρονικά τον Ελληνισμό και να βοηθήσει την Ελλάδα μέσω επιτροπών για εθνικά και πολιτιστικά θέματα.

              Οι υπογράφοντες:

 1Αγγελίδης Οδυσσέας, Στρόβολος, DIC, C.Eng, MIET, ΚΥΠΡΟΣ
2Tερζίδου Άννα Κλαίρη, Βιβλιοθηκονόμος, Γλυφάδα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
3Tερζίδου Άννα Κλαίρη, Βιβλιοθηκονόμος, Γλυφάδα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
4Αγγελούδης  Δημήτριος,  Αντιστράτηγος ε.α.,Επίτημος Διοικητής 1ης  ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
5Αγγελούδης  Δημήτριος,  Αντιστράτηγος ε.α.,Επίτημος Διοικητής 1ης  ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
6Αγρόδημος  Ηλίας,  Αντιστράτηγος  ε.α.,  Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
7Αγρόδημος  Ηλίας,  Αντιστράτηγος  ε.α.,  Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
8Αδάμου Ελένη, Συμβολαιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
9Αθανασακόπουλος Σταύρος, Prime  Digital  Engineering, Μηχανικός Αρχιτέκτων, Ελεγκτής  Δόμησης και Ενεργειακός Επιθεωρητής, Μεσσήνη, ΕΛΛΑΣ
10Αθανασιάδης Γεώργιος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
11Αθανασιάδης Ιωάννης, Ιατρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
12Αθανασίου Μυρώδης, Διπλωματούχος Φυσικός με δεύτερο κλάδο Αστρονομία, Λάουνσπαχ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
13Αθανασούλη Ελένη, Επιχειρηματίας, Διμηνιό, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
14ΑθανασούληςΑγησίλαος, University of Dundee, UK
15Αθανασούλης Γεράσιμος, Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
16Αϊβατζίδης Αντώνιος, Οδοντίατρος  ΑΠΘ,  Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
17Αλαμάνος Χαρίλαος, Χημικός Δ/ντης Γυμνασίου Κέρκυρα, ΕΛΛΑΣ
18Αλεβίζος Γιάννης, Φυσικός 7 Λύκειο Αθηνών, PhD, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
19Αλεξανδράκη Αναστασία, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας, Ρηνανία-Βεστϕαλία, Μπαντ Ζαλτσούϕλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
20Αλεξανδράκη Χρυσούλα, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας. Nord-Rhein  Westfalen, (Ρηνανία-Βεστφαλία), Μπαντ Ζαλτσού, φλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
21Αλεξανδράκης Γεώργιος, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας, Ρηνανία-Βεστϕαλία, Μπαντ Ζαλτσούϕλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
22Άλεξανδρή Στέλλα τού Θεοδώρου, Άθήνα, ΈΛΛΑΣ
23Αλεξανδρίδης Αλέξανδρος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
24Αλιάγας Κλ. Σπύρος, Πρέσβης ε.τ.,ΕΛΛΑΣ
25Αλιάδη Βικτωρία, Κτηνίατρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
26Αμασλίδης Γιώργος, Ιατρός Γαστρεντερολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
27Αμασλίδου Ιφιγένεια, Μουσικός ειδικής αγωγής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
28Αναγνωστάτος Νικόλαος, Κηφισιά, ΕΛΛΑΣ
29Αναγνωστόπουλος Σταύρος, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ
30Αναλαμπής Εμμανουήλ Ιδ. Υπάλληλος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
31Αναστασάκης Γεώργιος, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας, Ρηνανία-Βεστϕαλία, Μπαντ Ζαλτσούϕλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
32Αναστασιάδης Αθανάσιος, Ορθοπεδικός, Bournemouth, England, UK
33Αναστασιάδης Κυριάκος, Αναπλ. πρόεδρος Ιατρ. Τμήμ. ΑΠΘ, Διευθ. Καρδιοθώρακοχειρουργικής Κλιν. ΑΧΕΠΑ, ΕΛΛΑΣ
34Αναστασιάδου Παρθενίου, Ευαγγελία, Ομ. Καθηγήτρια ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
35Αναστασοπούλου Ιωάννα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
36Ανδρεάδης Χαράλαμπος, Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθ. Γ’ Τμήμ. Κλιν. Ογκολογίας,Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
37Ανδρεάτος Αντώνιος, Καθηγητής Σχολής Ικάρων, Αττική, ΕΛΛΑΣ
38Ανδρικόπουλος Κωνσταντίνος, Κτηματίας, Διμηνιό, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
39Ανδριτσόπουλος Λουκάς Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, Λειβαδιά, ΕΛΛΑΣ
40Ανδρίτσος Ηλίας, Πολιτικός μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
41Ανδρόνογλου Δημήτριος, Παθολόγος, πρώην Διευθυντής Α Παθολ. Κλινικής νοσοκομείου Γεννηματάς, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
42Ανεζίνης Αντώνιος, πρώην πρόεδρος Τράπεζας Μακεδονίας Θράκης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
43Ανθιμίδης Γεώργιος, Παθολόγος, πρώην διευθυντής ΕΣΥ Παθολ. κλινικής Νοσοκ. Πολυγύρου, ΕΛΛΑΣ
44Άντρέγιεβ Άντρέας, scientist, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
45Άντρέγιεβ Μαρία, βιβλιοθηκάριος,  Βαλτιμόρη , Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
46Αντύπα Ελέσσα,  Ζωγράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
47Αντύπας Ντένης, Δημοσιογράφος, Αρχισυντάκτης εφημερίδων, Αθήνα,  ΕΛΛΑΣ
48Αντώναρος Λουκάς, Επιχειρηματίας, Βούλα Πανόραμα Αττικής, ΕΛΛΑΣ
49Αντωνίου Κούλα, γραμματέας ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
50Αντωνίου Κούλα,Επιχειρηματίας και Γραμματέας της Κίνησης για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
51Αντωνίτσης Πολυχρόνης, Επίκουρος Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής ΑΠΘ, Νοσοκ. ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
52Αντωνοπούλου Σοφία, Καθηγήτρια Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος-Pierce,   Εύβοια, ΕΛΛΑΣ
53Αποσκίτης Χ. Λεωνίδας, Δημοσιογράφος –  Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
54Αποστολάκης Μιχαήλ, Καρδιολόγος, Worcester, Worcestershire, UK
55Αποστολίδης Αλέξανδρος, Επιχειρηματίας, Θεσσ;αλονίκη, ΕΛΛΑΣ
56Αποστολίδης Στέργιος, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ, ΕΛΛΑΣ
57Αποστολόπουλος Γεώργιος, Επιχειρηματίας, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
58Αρβανιτάκης Θανάσης, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός, Έφ. Αξιωμ. Τεχνικού, Χαλκίδα, ΕΛΛΑΣ
59ΑρΑβανίτης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας,  Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
60Αργυρόπουλος Γιάννης, Δρ. Μηχανικός, ΗΠΑ
61Αργυρόπουλος Κων/νος, Υποστράτηγος ε.α,  ΕΛΛΑΣ
62ΑργυρόςΓεώργιος, Professional Engineer, Houston, ΗΠΑ
63Άργυρού Άγαθή Νέα Ύόρκη ΗΠΑ
64Αργυρού Φανούλα, Ερευνήτρια/δημοσιογράφος/συγγραφέας, Λονδίνο, UΚ
65Αριστοτελίδης Θεόδωρος, Teacher -Interpreter of French Language, Houston, Texas, ΗΠΑ
66Αρώνης Κωνσταντίνος, Υποπτέραρχος ε.α., ΑΘΗΝΑ
67Αρωνιάδου Βασιλική, PhD, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νευροεπιστημών, ΗΠΑ
68Ασημακοπούλου Ελευθερία , συνταξιούχος ΟΤΕ, Σπάρτη, Ελλάς
69Ασλανίδης Γεώργιος, Άρχων Οφικιάλιος του Οικουμ. Θρόνου. Άρχων των Εκκλησιών του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Επίτ.  Πρόεδρος του Ιεραποστολικού Συνδέσμου., τέως Αντιδήμ Δήμου Π. Μελά, ΕΛΛΑΣ
70Ασλανίδης Ιωάννης, Αντιστράτηγος ε.α., Επιτ. Διοικητής Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
71Αστεριάδης Γεώργιος, Διακοσμητής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
72Αυγερινού Γεωργία, Βιβλιοπώλης,  Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
73ΆφκοςΠαύλος OAM President of Western Australia Pan Macedonian, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
74Βαΐτση Δήμητρα, Οικονομολόγος, ΕΛΛΑΣ
75Βαλασίδης Δημήτριος,  Αξιωματικός ε.α.,Οικονομολόγος, ΜΒΑ, Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
76Βαλιώτης Στέφανος, Συνταξιούχος, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
77Βαλκάνος Νίκος, Πρόεδρος της Μακεδονικής Φιλοεκπαιδευτικής Αδελφότητος, πρώην καθηγ. ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
78Βαλλιανᾶτος Ευάγγελος, PhD, Ἱστορικός, συγγραφέας 6 βιβλίων καί ἑκατοντάδων ἂρθρων , Περιβαλλοντολόγος, ΗΠΑ
79Βαλμά Σουλτάνα, Βοηθός Φαρμακοποιού, Αλεξανδρούπολη, ΕΛΛΑΣ
80Βαλογιάννης Stavros J.  Professor Emeritus  Aristotelian University Thessaloniki, Macedonia, ΕΛΛΑΣ
81Βαλσαμίδης Στυλιανός, Πλαστικός χειρούργος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
82Βαμβακόπουλος  Κωνσταντίνος Μ., Πιστοποιημ.  Καθηγ. Πληροφορικής,  Εκπαιδευτής Καθηγητών Πληροφορικής, ΕΛΛΑΣ
83Βαμβούκος Δημήτριος, Οφθαλμίατρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
84Βαρδουλακης A.  Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
85Βαρύτης Εμμανουήλ, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
86ΒασιλακίδηςΑθανάσιος,  Architect-builder, Houston, Texas, ΗΠΑ
87Βασιλακίδης Αλέξανδρος, Economist – Investor, Houston, Texas, ΗΠΑ
88ΒασιλακίδουΠατρίτσια, Educator, Houston, Texas, ΗΠΑ
89Βασιλακίδου Σοφία, Cinematography, Houston, Texas, ΗΠΑ
90Βασιλάκος Βάΐος, Συνταξιούχος Δημοσίου, Αττική, ΕΛΛΑΣ
91Βασιλάκου Μαρία, Οικιακή Οικονομία, Αττική, ΕΛΛΑΣ
92Βασιλάκου Νικολέττα, Τραπεζική Υπάλληλος, Αττική, ΕΛΛΑΣ
93Βασιλειάδη Αγάπη, Βιβλιοθηκονομος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
94ΒασιλειάδηΑθανασία, M.D, Assistant Professor of Medicine, New York, NY, ΗΠΑ
95Βασιλειάδης Αθανάσιος, Ιατρός, New York, ΗΠΑ
96Βασιλειάδης Βασίλειος, τέως διευθυντής Κτηματικής Τραπέζης Ελλάδος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
97Βασιλειάδης Δαμιανός, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας , ΕΛΛΑΣ
98ΒασιλειάδηςΔημήτριος, Assistant professor, Washington and Jefferson College, Pennsylvania, ΗΠΑ
99Βασιλειάδης Λάμπης, Καθηγητής Μουσικής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ΕΛΛΑΣ
100Βασιλείου Κατσαντή Δέσποινα, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
101Βαφειάδης Αναστάσιος, Ιατρός Ορθοπεδικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
102Βενέτης Χρήστος, Αξιωματικός Στρατού ε.α., ΕΛΛΑΣ
103Βέργου Αθηνά, καθηγήτρια,   Αθήνα,    ΕΛΛΑΣ
104Βερίγος Ι. Ζαχαρίας  Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΛΑΣ
105Βηθλεμή Μαργαρίτα, Συντ. Ολυμπιακής Αεροπορίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
106Βλάχος Δημήτριος του Χρήστου, συνταξιούχος, Πεστά Ιωαννίνων ΕΛΛΑΣ
107Βλάχος Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής Φυσικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα, ΕΛΛΑΣ
108Βλάχος Νικόλαος του Χρήστου, συνταξιούχος, Πεστά Ιωαννίνων, ΕΛΛΑΣ
109Βλάχος Σταμάτης, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, Αττική, ΕΛΛΑΣ
110Βογιατζής Αλέξανδρος, Συνταξιούχος Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
111Βογιατζής Αντώνιος, δικηγόρος παρ’ Α.Π., Κυψέλη Αθήναι, ΕΛΛΑΣ
112Βολουδάκης Γεώργιος  Δρ. Λογοτέχνης, Ερευνητής Βιολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ΕΛΛΑΣ
113Βουβουδάκης Στυλιανός, Busines owner-manager, Houston, Texas, ΗΠΑ
114Βουδριάς Ευάγγελος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
115Βουρλιώτη Εύχαρις,  Μηχανικός Παραγωγής Στυλίδα, ΕΛΛΑΣ
116Βουτζούλιας Σταύρος Δ.  ιατρός, Ν.Σμύρνη. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
117Βρεττάκου Βασιλική, Καθηγήτρια Αγγλικών, Δρ. Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Βερολίνου, ΕΛΛΑΣ
118Βρεττός Θεοφάνης, Αναισθησιολόγος, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
119Βύρων Ασημακόπουλος Βύρων,  Καθηγητής Φυσιολογίας Ιατριό Τμήμα Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης,Αλεξανδρούπολη Θράκη Ελλάς
120Βυτινιώτης Χαρίλαος, Πολιτικός Μηχανικός,  Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
121Γάκης Δημήτριος, MBBS, MD, FHelCS,  πρώην Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής Μεταμοσχεύσεων ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
122Γαλάνης Ανδρέας Β., Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
123Γαλανός Δημήτριος, συνταξιούχος Γεωλόγος-Γεωχημικός, τ. Δντής, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
124Γαλανός Παντελής, Συνταξιούχος Αστυνομικός, Αττική, ΕΛΛΑΣ
125Γαλανού Ευπραξία, Συνταξιούχος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Αττική, ΕΛΛΑΣ
126Γαλούσης Ευάγγελος, πρώην Πρύτανης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,  Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
127Γαμβριάς Ἀντώνης,  Μουσικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
128Γαμβρός Ορέστης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
129Γανώτης Νίκος Κ., Συνταξιούχος Τραπεζικός υπάλληλος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
130Γαργαρέτας Χρήστος, Βιοπαθολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
131Γαρούφας Δημήτριος, Δικηγόρος, πρώην πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
132Γελαδάρης Γεώργιος, Οδοντίατρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
133ΓερασόπουλοςΦώτης, Past Supreme President Pan-Macdonian Association ΗΠΑ – Canada, New York, ΗΠΑ
134Γερολυμάτος Γρηγόρης Πλοίαρχος Ε.Ν. (συντ.) Αργοστόλι Κεφαλληνίας, ΕΛΛΑΣ
135Γεωργάκης Δημήτριος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, Λάρισα, ΕΛΛΑΣ
136Γεωργαντζόγλου Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αττική, ΕΛΛΑΣ
137Γεωργιάδης Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Πρόεδρος ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ, Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
138Γεωργιόπουλος Ιωάννης, απόφοιτος Γαλλικού Ινστιτούτου και Γαλλικής Φιλολογίας, Αττική, ΕΛΛΑΣ
139Γεώργιος Γεωργίου Υποστράτηγος ε.α Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
140Γεωργίου Παντελίτσα, ΕΔΙΠ ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
141Γεωργίου Πηνελόπη, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
142Γεωργόπουλος Νένος,  Emeritus professor of philosophy, Kent State University, Ohio, ΗΠΑ. Ομότιμος καθηγητής Πολιτικής θεωρίας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
143Γεωργόπουλος Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη
144Γεωργουδάκης Ιωάννης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Καθηγητής  ΑΤΕΙ, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
145Γιαγκόζης Φαίδων, Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
146Γιαγκόπουλος Γεώργιος, Συνταξιούχος Δημοσίου, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
147Γιαλτουρίδης Γεώργιος, Επιχειρηματίας, Westwood, MA, ΗΠΑ
148Γιαμπουράκης Δημήτριος, Ταξίαρχος αεροπορίας, ε.α. Κοκώνη Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
149Γιαννακόπουλος Παντελής, Ταξίαρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
150Γιαννακός Κωνσταντίνος, Νομικός και Πολιτικός Επιστήμων, Αττική, ΕΛΛΑΣ
151Γιαννακού Ελένη, Νομικός Επιστήμων, Αττική, ΕΛΛΑΣ
152Γιάνναρης Αναστάσιος ιδιωτικός υπάλληλος, Αργυρούπολης, ΕΛΛΑΣ
153Γιαννιτσοπούλου Δέσποινα, Educator, Hellenic Imports Co., Houston, Texas ΗΠΑ
154Γιαννόπουλος Δημήτρης, Δημοσιογράφος, Γλυφάδα, ΕΛΛΑΣ
155Γιαννούλης Γεώργιος, Τοπογράφος-Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
156Γιαννούλης Κωνσταντίνος, Αναισθησιολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
157Γιαντσούλης Δημήτριος Ι, .  GCA-IIMPP-IPRP, Montreal, ΚΑΝΑΔΑΣ
158Γιάπης Δημήτρης, Αξιωματικός λιμενικού σώματος ε.α.,  Περαια Θεσσαλονικης, ΕΛΛΑΣ 
159Γιατράκος Νικόλαος Ιδιωτικός Υπάλληλος Καλλιθέα, Αττικής ΕΛΛΑΣ
160Γιουματζίδης Δημήτριος, Καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Έδεσσα, ΕΛΛΑΣ 
161Γιτσούλη Χριστοδούλα, δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
162Γκάγκας Στέφανος, Συνταξιούχος, Hartford, Conn. ΗΠΑ
163Γκανιάς Ιωάννης, Υποπτέραρχος ε.α.,  ΕΛΛΑΣ
164Γκατζούλη Νίνα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, University of New Hampshire, ΗΠΑ
165Γκατζούλης Βασίλειος, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, Ατομική Ενέργεια, US Navy ΗΠΑ
166Γκατσώνης Θωμάς, Δικηγόρος,  Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
167Γκέρκα Ζωή, Ιατρός, διευθύντρια εργαστηρίου βιοπαθολογίας νοσοκ. Γιαννιτσών, ΕΛΛΑΣ
168Γκιγκιλίνης Μιχαήλ, Πλοιοκτήτης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
169Γκίκα Κατερίνα  Γεωλόγος Αθήναι, ΕΛΛΑΣ
170Γκίκας Τριαντάφυλλος, Αξκός ε.α, Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
171Γκίμπα – Τσιαμπίρη Ολυμπία, πρώην Αντιπρύτανης ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
172Γκιουρτζίδης Αλέξανδρος, συνταξιούχος υπάλληλος τράπεζας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
173Γκιουρτζίδης Γεώργιος, επιχειρηματίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
174Γκιουρτζίδου Ελένη, επιχειρηματίας (MBA,) Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
175Γκιουρτζίδου Σταματίνα, Οικιακή Οικονομία, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
176Γκλαβάκης Ιωάννης, Γεωπόνος πρώην Ευρωβουλευτής,  ΕΛΛΑΣ
177Γκομπέλ Γιάννης, μεταφραστής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
178Γκορτσίλα Κατερίνα, ιδιωτική υπάλληλος εταιρείας RehabCare, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη,ΕΛΛΑΣ 
179Γκούζιας Κωνσταντίνος, Ναυπηγός-ΜηχανολόγοςΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
180ΓκρέϊΒασιλική, Real Estate Broker, Houston, Texas, ΗΠΑ
181Γοδόσης Δημήτριος, Ειδ. Χειρουργός Παίδων, ΓΝ Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ 
182Γονατάς Γεώργιος, Επισμηναγός, ε.α. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
183Γούδα Χριστίνα, Χημικός Μηχανικός & Θεολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
184Γούδας Ανδρέας, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
185Γούλας Βασίλειος, Συνταξιούχος Φαρμακοποιός, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
186Γούλας Λουκάς,  Φαρμακοποιός, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
187Γούναρης Γεώργιος Ι,  Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
188Γούναρης Ιωάννης, Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος, ΕΛΛΑΣ.
189Γούσιος Αστέριος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
190Γραμματικάκη Εφηλένα, Μουσικός -Καθηγήτρια πιάνου, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
191Γραμματικός Φίλιππος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
192Γρουσουζάκος Δημήτριος, Ταξίαρχος ε.α., Δήμος Θερμαϊκού, ΕΛΛΑΣ
193Γρυπαίος Αντώνης, Διεθνολόγος-Αρθρογράφος, Μαρούσι, ΕΛΛΑΣ
194Δάλμαρης Θεόδωρος, Μαθηματικός, Συγγραφέας, τ. Επιχειρηματίας, Σαρωνίδα Αττικής, ΕΛΛΑΣ
195Δανιάς Ευάγγελος, Υποστράτηγος ε.α., Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, ΕΛΛΑΣ
196Δανίκας Γεώργιος, Ταξίαρχος ε.α., Μαθηματικός, Επιχειρησιακός Ερευνητής, Διδάκτωρ Πληροφορικής, ΕΛΛΑΣ
197ΔαουτόπουλοςΓεώργος  Μ.Sc., Ph.D.(Michigan State University, 1985) ΗΠΑ
198Δαρδαβέσης Θεόδωρος, Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
199Δάρδας Πέτρος, επεμβατικός Καρδιολόγος, διευθ. αιμοδυναμικού εργαστηρίου κλινικής Άγιος Λουκάς, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
200Δασκόπουλος Αντώνιος,  Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
201Δασκοπούλου Στέλλα, MD, MSc, DIC, PhD Asso. Prof. Dep. of Medicine, Div. of Int. Medicine McGill University, ΗΠΑ
202Δεβρής Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
203Δεληκάρη Αγγελική, Επίκουρη Καθηγήτρια, τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
204Δενδρινού Ευγενία, Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
205Δερεκόπουλος Αναστάσιος, Έμπορος, Κιάτο , ΕΛΛΑΣ
206Δημαρᾶς Νικόλαος Ἀθ., PhD, Ἐπίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
207ΔημητρακάκοςΣτράτος, Owner G.C. Company, Houston,Texas, ΗΠΑ
208Δημητρακάκου Κατερίνα, Δικηγόρος, Houston,Texas, ΗΠΑ
209Δημήτρης Κυπριώτης, Ανώτατος Αξιωματικός ε.α, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
210Δημητριάδης  Αθανάσιος Χρ., Διευθ. Παθολογικού Τμήματος  European Interbalkan Μedical center, Επίκ. Καθηγητής, Νεφρολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
211Δημητριάδης Γεώργιος, σεφ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
212Δημητριάδης Εύαγγελος, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
213Δημητριάδης Νικόλαος, ιστορικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
214Δημητρίου Ειρήνη, MSc Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, τελειόφοιτος Νομικής Σχολής Σάλτσμπουργκ. Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
215Δημόπουλος Γεώργιος,  Ομ. Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βούλα Αττικής ΕΛΛΑΣ
216Δημόπουλος Ιωάννης, Έμπορος, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
217Δημουλή Φρίντα, Πολιτική Αναλύτρια, Απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αττική, ΕΛΛΑΣ
218Δημουλή-Wachtl Ελένη, Πτυχιούχος Νοσηλεύτρια, Φλόριντα, ΗΠΑ
219Δημουλής Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Αττική, ΕΛΛΑΣ
220Δημουλής Δήμος, Αξιωματικός Αεροπορίας Στρατού ε.α., Αττική, ΕΛΛΑΣ
221Διακίδης Δημήτριος, διδάκτωρ Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Επιτ. Διευθυντής Υπουργείου Πολιτισμού, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
222Διαμαντίδης Γεώργιος, Υποπτέραρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
223Διδάγγελος Παύλος, Παθολόγος Ογκολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
224Διδάγγελος Τριαντάφυλλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας-Διαβητολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
225Δοϊτσίνη Μαρία,  καθηγήτρια φιλόλογος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
226Δοϊτσίνης Νικόλαος, συνταξιούχος φιλόλογος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
227Δοκιανός Σπύρος, Πρέσβης ε.τ., ΕΛΛΑΣ
228Δόριζα Ιωάννα του Ιωάννου,καθηγήτρια φιλολογίας, Αγ.Παρασκευή,Αθήνα,ΕΛΛΑΣ
229Δουδούμης Γεώργιος, πρώην οικονομικός διπλωμάτης, συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
230Δούκα Νίκη, Συντ. Δημοσίου, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
231Δούκογλου Τηλέμαχος, Προϊστάμενος Εργαστηρίων Ν.Κ. Τεχνολογιών Cosmote/OTE. ΕΛΛΑΣ
232Δρακονταειδή, Παναγιωτούλα, δημοσιογράφος – δημοσιολόγος, ΕΛΛΑΣ
233Δράκος Στυλιανός, Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
234Δρακωνάκης Ιωάννης Γ.,  Αντιστράτηγος ε α Επίτιμος Διοικητής 1ης Μεραρχίας , ΕΛΛΑΣ
235Δρέλλας Θεόδωρος -Νεα-Τυρινθα-Ναυπλιου-21100-   Υπγος-εα,ΕΛΛΑΣ
236Δρίτσας Βασίλειος, Αυτοκινητιστής, Πάσιο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
237Δρίτσος Στέφανος, Ομοτ. Καθηγητής Πανεπ. Πατρών, ΕΛΛΑΣ
238Δρυμούσης Γεώργιος, Ταξίαρχος ε.α., Χανιά, ΕΛΛΑΣ
239Ελευθεριάδης Δημήτριος, Εργολάβος, Γερακας, ΕΛΛΑΣ
240Ελευθεριάδης Ιωάννης, Σχεδιαστής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
241Ελευθερίου Ελευθέριος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
242Ελληνιάδης Σταύρος, Επιστήμων Πληροφορικής, Λονδίνο, ΑΓΓΛΙΑ
243Ερμείδης Χαρίλαος, πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΕΣΔΟΓΕ, Καλάβρυτα, ΕΛΛΑΣ
244Ερωτοκρίτου Κρίτων, Ιατρός Παθολόγος, Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
245Εσκιόγλου Παναγιώτης, Ομ. Καθηγητής Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
246Ευαγγελίδης Ανδρέας, Υποστράτηγος ε.α., Αντιπρόεδρος Μακεδονικής Εστίας Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
247Ευαγγελινός Γιώργος, Εργοδηγός χημικός, Υπεύθ. Εργαστηρίων στο τμήμα Χημείας του ΑΠΘ., τέως πρ.ς της Πανελλ. Ομοσπ. (Π.Ο.Π.Α.Ε.Ι.), Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
248Ευαγγελίου Χρήστος, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Τάουσον, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ 
249Ευαγγελόπουλος Παύλος, αγιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
250Ευάγγελος Λιάμπας,  Αντιστράτηγος ε.α.,  Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
251Ευθυμιάδου Mαρία, oικιακά, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
252Ευθυμιάδου Βασιλική, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
253Ευθυμιάδου Ευδοκία, Ελεύθερη επαγγελματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
254Ευθυμιάδου-Παπασταύρου Σόνια, δασκάλα-συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
255Ευθυμίου Αικατερίνη, ιδιωτ. Υπάλληλος, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
256Ευθυμίου Μαρίκα, Συνταξιούχος-Στέλεχος Τραπέζης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
257Ευθυμίου Παύλος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
258Εφραιμίδης Σταύρος, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
259Ζαβιτσάνου Ιωάννα, Φιλόλογος, Κέρκυρα, ΕΛΛΑΣ
260Ζαννόπουλος Σταύρος, Γεωπόνος, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
261Ζαρκάδας Νικόλαος,Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
262Ζαχαρίας Γεώργιος Απόστρατος Ταξχος Ιπτάμενος της Π.Α Καλαμάτα, ΕΛΛΑΣ
263Ζαχαριάς Χρήστος, Αντιδήμαρχος Κιάτου, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
264Ζερβός Ιωάννης, Δικηγόρος, Αθήνα , ΕΛΛΑΣ
265Ζήκος Χαρίλαος, πρόεδρος  του Διαπολιτιστικού Συλλόγου Μακεδονία,  Βιέννη, ΑΥΣΤΡΙΑ
266Ζυγανιτίδης Γιάννης, Δρ. Γερμανικής Φιλολογίας, Μόναχο, Γερμανία
267Ζυγούρης Κωνσταντίνος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Καναδάς,  Hall Py Toronto Ontario, Canada.
268Ζώσης Αθανάσιος, συνταξιούχος  Μαθηματικός – Φροντιστής, Περιγιάλι  Λευκάδας, ΕΛΛΑΣ
269Ηλιάδης Θεόφιλος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικού τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
270Ηλιοπούλου – Γεωργουδάκη Ιωάννα, Βιολόγος- Περιβαλλοντολόγος,  Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ                                   
271Ηλιοπούλου Μαρία, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
272Ηλιοπούλου Μαρίνα, Συνταξιούχος Τραπεζης της Ελλάδος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
273Θεοδωράτος Ιωάννης, Δημοσιογράφος, Γεωπολιτικός αναλυτής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
274Θεοδωρίδης Μανώλης, Κτηνίατρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
275Θεοδωρίδης, Δημήτριος , Ιατρός ΩΡΛ, Αλεξάνδρεια, ΕΛΛΑΣ
276ΘεοφανίδηςΘεόφιλος,Ομ. ΚαθηγητήςΕΜΠ, Hon. Professor, University of Montreal καιUniversity of Reims, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
277Θεοφανίδου Ευφροσύνη, Καθηγήτρια Αγγλικών, λογοτέχνης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
278Θεοχάρης Βασίλειος, Υποστράτηγος της ΕΛΑΣ ε.α., ΕΛΛΑΣ
279Θεοχαρίδης Αθανάσιος, Ιατρός Γαστρεντερολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
280Θεοχαρίδης Δημήτριος  Εφοπλιστής Βούλα, Αττική, ΕΛΛΑΣ
281Θωμά Ελευθερία, Συνταξιούχος, Σαρακηνοί, Πέλλας, ΕΛΛΑΣ
282Θωμαῒδης Βασίλειος, τέως άμισθος Καθηγητής Ορθοπεδικής, τέως διευθυντής Ορθοπεδικής κλινικής νοσοκ. Παναγία, ΕΛΛΑΣ
283Θωμάς Γεώργιος, Συνταξιούχος, Σαρακηνοί Πέλλας, ΕΛΛΑΣ
284Θωμάς Πέτρος, Αγρότης, Σαρακηνοί Πέλλας, ΕΛΛΑΣ
285Ιγγλέσης Νικόλαος, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Αθήνα, Ελλάς
286Ιεραπετρίτης Δημήτριος, ΕΔΙΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο, ΕΛΛΑΣ
287Ιντζεσίλογλου Γ. Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
288Ισαάκ Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
289Ιωαννiδου- Kαρακούσογλου  Θεοδώρα, Χειρουργός Οδοντίατρος, Μελίσσια  Αττικής – ΕΛΛΑΣ
290Ιωαννίδη Δανάη, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
291Ιωαννίδης Ιωάννης , Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθ. Ά Παθολογικής Κλινικής Γ. Ν. Ν. Ιωνίας, ΕΛΛΑΣ
292Ιωαννίδης Παναγιώτης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Ιστορικός – Δ/ντης Γυμνασίου / Πανελληνιονίκης μαραθωνοδρόμος ΕΛΛΑΣ
293Ιωαννίδης Πάνος, Νομικός, Πρόεδρος Κίνησης για Ελευθερία & Δικαιοσύνη ΕΛΛΑΣ
294Ιωαννίδης Θωμάς, Υποστράτηγος ε.α., ΕΛ.ΑΣ., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
295Ιωαννίδου Αντιγόνη, Εκπαιδευτικός -Πολιτικός Επιστήμων, Συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ.
296Ιωάννου Θεοδοσία, Χολαργός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
297Ιωάννου Ιωάννης,  Executive Director, Salt Lake County, Utah, USA
298ΙωάννουΠέτρος, Καθηγητής, University of Southern California, ΗΠΑ
299Ιωσηφίδης Υπάτιος, Χημικός-Συγγραφέας, Γενικός Γραμματέας Ε.Λ.Β.Ε., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
300Καδογλου Τριανταφυλλιά , Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
301Καϊάφα Γεωργία  Δ., Επίκουρη Καθηγήτρια Αιματολογίας Α.Π.Θ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ΕΛΛΑΣ
302Καϊμακάμης Βασίλειος, Καθηγητής ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ, Συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
303Καΐπης Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, Αίγιο, ΕΛΛΑΣ
304Κακαδιάρης Ιωάννης, Professor of Computer-Science, University of Houston, Texas, ΗΠΑ
305Κακάλης Χρήστος, Επίτιμος πρόεδρος Εφετών Διοικητικών δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
306Κακογεωργίου Αλέξανδρος, πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνίων Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
307Κακογεωργίου Αριστοτέλης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
308Κακούλη Θωμαϊς, PhD, Αν.  Καθηγ., Βιοτεχνολογία Περιβάλ.,  Institute of Technology Carlow. Πρόεδρος Ελληνορθοδόξων Ιρλανδίας, ΙΡΛΑΝΔΙΑ
309Καλάη Μαριάνα, Νοσηλεύτρια, Περαία, ΕΛΛΑΣ
310Καλαμίτσης Σωτήριος, δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
311Καλαμπάκος Χρήστος,  Ιατρός,  Σέρρες,  ΕΛΛΑΣ
312Καλαμπαλίκας Γεώργιος, Ιατρός ΩΡΛ, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
313Καλαμπαλίκας Ευάγγελος, Γεν. Αρχίατρος ε.α., Βέροια, ΕΛΛΑΣ
314Καλαμπαλίκας Ιωάννης, Φαρμακοποιός,  Βέροια, ΕΛΛΑΣ
315Καλαφατίδου Γραμματική, Συνταξιούχος Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
316Καλαχάνης Π. Φώτιος, Αντιστράτηγος ε.α.,  Π.Σ, ΕΛΛΑΣ
317Καλλέας Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α. Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
318Καλλιαρέκου Λιλλή, Export Manager Europe for an American tire Company,  Filadelphia, ΗΠΑ
319Καλλιντζή Καλλιόπη, Καρδιολόγος, τέως Υποδιευθυντής ΙΚΑ, Αργυρούπολη, Αττική,  ΕΛΛΑΣ
320Καλλιπολίτου  Ιουλία, Επαναορθωτικός Χειρουργός, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
321Καλογεράκης Γεώργιος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
322Καλφόπουλος Βασίλειος, Δικηγόρος, τέως Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
323Καμάκας Κωνσταντίνος, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
324Καμπά Γραμματική, Συνταξιούχος Συμβολαιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
325Καμπάς  Γεώργιος, Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημ. Δικαίου ΑΠΘ, ΜΔΕ Ιδιωτι. Δικαίου ΔΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
326Καμπάς Δημήτριος, Συνταξιούχος δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
327Καμπάς Κωνσταντίνος, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
328Καμπόσος Δημήτριος, Δήμαρχος Άργους, ΕΛΛΑΣ
329Καμπούρη-Βαμβούκου Μ, Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
330Καμπούρης Ιωάννης, Οικονομολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
331Καμπούρης Χρήστος, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονικη, ΕΛΛΑΣ
332Καμπούρογλου Δημήτριος, Καρδιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη , ΕΛΛΑΣ
333Καμτσίκι Σταυρούλα, Ιατρός-Ακτινοδιαγνώστης, Δράμα, ΕΛΛΑΣ
334Κανδαράκης Αρτέμιος, Οφθαλμίατρος τ. Διευθυντής Οφθαλμιατρείου Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
335Καπετανάκης Εμμανουήλ, Εκπαιδευτικός, Ηράκλειο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
336ΚαπετανάκηςΛεωνίδας, President CEO – ΗΠΑ, Houston,Texas, ΗΠΑ
337Καπετάνος Δημήτριος, Υποστράτηγος ε.α., Ν. Πέραμος Αττικής, ΕΛΛΑΣ
338Καρά Μαίρη, συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
339Καραβαζάκης Νικόλαος, Αρθρογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
340Καραγιάννη Δέσποινα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μάρκετινγκ, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ
341Καραγιάννη Δέσποινα, Παθολόγος-Διαβητολόγος, πρώην Διευθύντρια ΕΣΥ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
342Καραγιάννης Αλέξανδρος, Ταξίαρχος ε.α., Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης ,ΕΛΛΑΣ
343Καραγιάννης Βασίλειος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
344Καραγιαννόπουλος Θαλής, δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
345Καραδημητρόπουλος Ιωάννης, Σχης ε.α., Μηχανολόγος/Ελεκτρολόγος ΕΜΠ, MASTER in computer Science, ex Head of Schengen Management Unit, ΕΛΛΑΣ
346Καραθάνος Ιωάννης, Σμήναρχος ε.α., Θερμαϊκός,  Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
347Καραΐσκος Δημήτριος, Υποστράτηγος ΕΑ, Άγιος Αντώνιος, Βασιλικά, Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
348Καραΐσκος Κώστας, εκπαιδευτικός, Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Κομοτηνή, ΕΛΛΑΣ
349Καραϊσκου Βαβουλιώτη Μαρία., Ταξίαρχος Ν. Άγιος Αντώνιος, Βασιλικά Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
350Καρακατσάνης Θεόκλητος Σ., Επίκουρος Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Τμήμα Μηχανικών, Παραγωγής & Διοίκησης, ΕΛΛΑΣ 
351Καρακούσογλου Μαρία, Χειρουργός Οδοντίατρος, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Οδοντιατρικής, San Antonio, Texas, ΗΠΑ
352Καρακούσογλου Ουρανία- Ελένη, Μουσικός, phd Cellist, University of Austin – Texas, ΗΠΑ
353Καρακούσογλου Στεφανια, Xειρουργός Oδοντίατρος, Νέο Ψυχικό – ΕΛΛΑΣ
354Καρακωστάνογλου Βενιαμίν, Διεθνολόγος, Λέκτωρ Νομικής ΑΠΘ,πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
355Καρακώστας Αθανάσιος, Αντιστράτηγος ε.α. Παπάγου, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
356Καραλέξης Σωτήριος, member Monroe order of AHEPA chapter 75. Veteran US army. New Jersey military veterans, retired manufacturing plant manager. New Jersey ΗΠΑ
357Καραλή Νεκταρία, Νοσηλεύτρια Π.Ε., Προϊσταμένη Χειρουργείου, Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, ΕΛΛΑΣ
358Καραμάτσκος Θεόδωρος, μέλοςτου Orthodox Cristian Mission Center, Chicago, ΗΠΑ
359Καραμήτσος Δημήτριος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
360Καραμήτσος Θεόδωρος, Καρδιολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
361Καραμήτσου Δέσποινα, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
362Καραμολέγκος Ιωάννης, οικονομολόγος, επειχηρηματίας, Μέγαρα, ΕΛΛΑΣ
363Καραμπελιάς Γεώργιος, Πολιτικός Αναλυτής, Συγγραφέας, Εκδότης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
364Καρανάσιος Γεώργιος, Συνταξιούχος ΤΣΜΕΔΕ, Χαλανδρι Αττικής, ΕΛΛΑΣ
365Καρανάσιου Δώρα, Ελεύθερος Επαγγελματίας,  Ραφήνα, Πικέρμι, ΕΛΛΑΣ
366Καραπαναγιώτης Κωνσταντίνος, Χειρουργός μαστού, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
367Καράσης Μαριάνος, Ακαδημαϊκός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
368Καραταΐρη Άννα, Συνταξιούχος Δημοσίου, Εύβοια, ΕΛΛΑΣ
369Καραταΐρης Δημήτριος, πρώην Ηλεκτρονικός της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, Εύβοια, ΕΛΛΑΣ
370Καρατζάς Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
371Καρατζίκος Αθανάσιος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Α’ υπαρχηγός ΓΕΣ, πτυχιούχος Νομικής, ΕΛΛΑΣ
372Καράτζιος  Χρήστος, Παμμακεδονικής Ένωσης Καναδά. CANADA
373Καραφωτιάς, Παναγιώτης, τ. Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου του ΟΗΕ για Ελλάδα , Κύπρο και Ισραήλ, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων. ΕΛΛΑΣ
374Καραχάλιος Διονύσιος  Δικηγόρος , Αγία Παρασκευή, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
375Καρβανά Ευμορφία, Μαία, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
376Καρβανά Θεολογία, Εκπαιδευτικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
377Καρμπόνης Ιωάννης, Χειρουργός ΩΡΛ, διδάκτωρ ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
378Καρπούζης Νικόλαος, Γραφίστας, κάτοικος Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
379Καρτέρης Μιχάλης, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ , Ελλάς
380Κασσαβέτης Γεώργιος, Επισμηναγός ε.α., κυβερνήτης Ολυμπιακής Αεροπορίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
381Καταβίλης Σταύρος, τέως ανώτερος υπάλληλος ΟΤΕ, Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
382Κατέχης Κωνσταντίνος, Επιβλέπων Μηχανικός Δημοσίων Έργων, Jacobs Engineering, New York, ΗΠΑ
383Κατούδης Ευάγγελος, Πράκτορας ΟΠΑΠ, Λάρισα, ΕΛΛΑΣ
384Κατράνας Δημήτριος, Συνταξιούχος Τραπεζικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
385Κάτρης Ηλίας, Αντιπτέραρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
386Κατσαφάδου Αθηνά, Δικηγόρος, τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Πειραιάς, ΕΛΛΑΣ
387Κατσίνης  Παναγιώτης πρώην Δήμ. υπάλληλος  Αδελαίδα, AUSTRALIA
388Κατσιφαράκης Κ.Λ., Καθηγητής Α.Π.Θ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
389Καυκάλας Κωνσταντίνος, Michigan, ΗΠΑ
390Καφρίτσας Ιωάννης Αθ, Χημικός, τέως πανεπιστημιακός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ 
391ΚαφφέςΝικόλαος, Educator, Houston, TX, ΗΠΑ
392Καχριμανίδης Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος Οφθαλμίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
393Καχριμανίδου Μελίνα, Επίκουρη καθηγήτρια Μικροβιολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
394Καχριμανίδου Όλγα, τέως Λογίστρια, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
395Καψάλας Δημήτριος, Οικονομολόγος, Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
396Καψάλης Τρύφων, Συνταξιούχος, Houston, Texas, ΗΠΑ.
397Καψή-Γάκη Καίτη, Πρόεδρος Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας στην Αθήνα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
398Καψωμένος Αντώνιος, Συνταξιούχος Επίκουρος Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
399Κελεσίδης Βασίλειος,Καθηγητής & Πρόεδρος τμ. ΜηχανικήςΠετρελαίου, Khalifa University of Science and Technology,  ΗΑΕΜΙΡΑΤΑ
400Κέλλης  Νικόλαος, Κτηματίας, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
401Κεμπφ-Δημητριάδου Σοφία, Aρχαιολόγος, Tübingen, GERMANY
402Κεραμιδά Πηνελόπη, Συνταξιούχος Βιοπαθολόγος, πρώην Επίκουρη Καθηγήτρια Εργαστηρίου Υγιεινής Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
403Κεραμίδας Γεώργιος, πρώην διευθ. Παθολογοανατομικού εργ. Θεαγενείου Νοσοκομείου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
404Κεραμιδάς Γεώργιος, Συνταξ. Δημοδιδάσκαλος, ιστοριοδίφης, Σάπες, ΕΛΛΑΣ
405Κεφαλά Αγλαΐα, Τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος- Ποιήτρια, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
406Κεφαλά Φανούλα, έμπορος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
407Κεχαγιόγλου Άρης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, χημικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
408Κίτου Θέκλα, Σκηνοθέτης, Κύπρος- ΕΛΛΑΣ
409Κλαδά Ανδρομάχη, Συνταξιούχος, Θεσσαλονίκη. Ελλάδα
410Κλάδη Μαριάνθη, πρώην Επίκουρος καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
411Κλαϊτζάκη Ζαφειρία,  Ιδιωτικός Υπάλληλος, Dublin, Ireland, ΕΛΛΑΣ
412Κλήρος Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής Σχολής Ικάρων, Δεκέλεια Αττικής, ΕΛΛΑΣ.
413Κλητοράκης Δημήτριος Συνταξιούχος Τραπεζικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
414Κοζυράκης Εὐμένιος, Συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός,  Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
415Κοϊνάκη Αντωνία, Υπάλληλος Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης, Αττική, ΕΛΛΑΣ
416Κολλάτος Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
417Κομβούτης  Μιλτιάδης, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ – Λιμενολόγος, Μυτιλήνη, ΕΛΛΑΣ
418Κομπορόζος Μ.  Βασίλειος, Καθηγητής Αγγλικών- Μεταφραστής, Αγρίνιο, ΕΛΛΑΣ
419Κονοφάου Ελένη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της  Ένωσης Επτανησίων Ελλάδος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
420Κονταρίνης Πέτρος, συνταξιούχος τραπεζικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
421Κοντέλης Ευριπίδης, Στατιστικός-Οικονομολόγος, Βριλήσσια-Αττική, ΕΛΛΑΣ
422Κόντη Σοφία του Γεωργίου Συνταξιούχος Δασκάλα, ΕΛΛΑΣ
423Κόντης Δημήτριος του Ιωάννου Αντιναύαρχος Λ.Σ. εα Επίτιμος Β Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος, ΕΛΛΑΣ
424Κόντης Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., Πτυχ. Οικονομ. ΑΠΘ, Πτυχ. Ιστορίας-Εθνολογίας ΔΠΘ, Πτυχ. Αν.Ακαδημία  ΓΕΕΔ Ρωσίας, ΕΛΛΑΣ
425Κοντογιαννίδης Νικόλαος,PhD, PE Electrical Engineer, Jacksonville, Florida, ΗΠΑ
426Κοντογούρης Πέτρος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
427Κόντος Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης, Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
428Κόπελας Γεώργιος Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ΕΛΛΑΣ
429Κοραντής  Ιωάννης, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., ΕΛΛΑΣ
430Κορδομενίδης Ευθύμιος, Επιχειρηματίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
431Κορδομενίδης Κωνσταντίνος, Πρώην Βιομήχανος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
432Κόρκας Κωνσταντίνος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διοικητής Στρατιάς
433Κόρος Άγγελος, Συνταξιούχος, Τορόντο, ΚΑΝΑΔΑ, 
434Κορωναίος Ιωάννης  Αρχιμηχανικός Ε.Ν. Βούλα, Αττική, ΕΛΛΑΣ
435Κορωναίος Ιωάννης, Αρχιμηχανικός Ε.Ν., Βούλα Αττικής, ΕΛΛΑΣ
436Κούγιας Παναγιώτης, Συνταξιούχος, τέως Διευθυντής ΕΣΥ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
437Κουγιουμτζόγλου Δημήτριος, εκπαιδευτικός – φιλόλογος, Καβάλα, ΕΛΛΑΣ
438Κουζόνης Anthony, Past Supreme President of A.H.E.P.A., Houston, Texas, ΗΠΑ
439Κουιμτζής Θεμιστοκλής, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην Διευθυντής  Εργαστηρίου Μελέτης μολύνσεως του Περιβάλλοντος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
440ΚουκάτσικαΑθανασία, Contract Manager RESCAM Co., Houston, Texas, ΗΠΑ
441Κούκης Σπυρίδων, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διοικητής Γ’ΣΣΜ, ΕΛΛΑΣ
442Κουκουμπέτσος Θέμης, Μαθηματικός, πρώην στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, Αττική, ΕΛΛΑΣ
443Κουκουμπέτσου Μαρία, Συνταξιούχος Δημοσίου, Αττική, ΕΛΛΑΣ
444Κούκουρα Ευγενία, Ξεναγός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
445Κουμάκης Λεωνίδας, Νομικός, Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
446Κουνναμάς Γρηγόριος, Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
447Κουννάς Γεώργιος Μαθηματικός / Logistics Director/ Συν/νος Αθήνα-ΕΛΛΑΣ
448Κουπίδης Γεώργιος, Οφθαλμίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
449Κουπίδης Δημήτριος, Καρδιολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
450Κουπίδου Τριανταφυλλιά, Αναισθησιολόγος,  Βέροια, ΕΛΛΑΣ
451Κουρή Μαργαρίτα, πρώην Υπάλληλος Υποθηκοφυλακείου, Αττική, ΕΛΛΑΣ
452Κουρκούτας Γεώργιος, Φιλόλογος, ΕΛΛΑΣ
453Κουρούμαλης Ηλίας, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Παν.επιστημίου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
454Κούρτογλου Γεώργιος, Δρ. ΑΠΘ,  Παθολόγος-Διαβητολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
455Κουτίτας Χριστόφορος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην κοσμήτωρ Πολιτεχνικής Σχολής ΑΠΘ,Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
456Κουτρής Θεόδωρος, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ραφήνα, Πικέρμι,, ΕΛΛΑΣ
457Κουτρής Νικόλαος, Ιδιωτικός Υπάλληλος,  Dublin, Ireland, ΕΛΛΑΣ
458Κουτρής Σταύρος, Αντιστράτηγος ε.α., Ραφήνα, Πικέρμι,, ΕΛΛΑΣ
459Κουτρή-Τελιανίδου Παρασκευή, Ταξίαρχος ε.α., Ραφήνα, Πικέρμι, ΕΛΛΑΣ
460Κουτρουτσόπουλος Γεώργιος, Συνταξιούχος Οικονομολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
461Κουτσοπούλου Διονυσίας, μητέρα 2 παιδιών, άνεργη, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
462Κουτσούκος Χρίστος, Σμχος ΠΑ ε.α. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
463Κράββας Νικόλαος, τέως Δήμαρχος Χαλάστρας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
464Κρανιδιώτης Αριστείδης, Υποστράτηγος ε.α., Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
465Κρασανάκης  Εμμανουήλ,  Αντιστράτηγος ε.α., Πολιτικός Μηχανικός,  Msc Management Science, ΕΛΛΑΣ
466Κρέσπης Κωνσταντίνος, Μηχανολόγος ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
467Κρήτας Σπύρος, Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
468Κυπριώτης Δημήτριος, Ανώτατος Αξιωματικός ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
469Κυπριώτης Διονύσιος, Δάσκαλος – Μαθηματικός, Τραγανό Ηλείας, ΕΛΛΑΣ
470Κυριαζής Νικολαος, Ταξιαρχος  ε.α., Συγγραφέας-Γεωμέτρης-Ερευνητής, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ.
471Κυριακίδης Πλάτων, πρέσβυς ε.τ., Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ
472Κυριακοπούλου Αλεξάνδρα, Απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών-Πολιτικών Επιστημών και Ανωτάτης Σχολής Εθνικής Άμυνας, Αττική, ΕΛΛΑΣ
473Κυριακού Γεώργιος, Καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
474Κυρίζογλου Λάζαρος, Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μαινεμένης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
475Κωνσταντινίδης Ανέστης τ.Δικηγόρος-Πανεπιστημιακός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
476Κωνσταντινίδης Κων., πρ.Διοικ.ΥΠΑ Msc. Natural Disaster HCAA representative to JARUS at HCA ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ
477Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Ηλεκτρ. Μηχανικός, π. Δκτής ΥΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
478Κωνσταντινίδης Σταύρος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
479Κωνσταντινίδης Χρήστος  ελ.επαγγελματιας, Χαλανδρι , Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
480Κωνσταντινίδου Α. Ελένη -΄Ισις, Ομ. Καθηγήτρια Γεωπονίας ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
481Κωνσταντινίδου Αναστασία, Προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
482Κωνσταντίνου Κωνσταντίνα,Τραγουδίστρια, Μουσικός, ΕΛΛΑΣ
483Κωστόπουλος Δημήτριος, Επίτιμος Εφέτης Διοικητικής Δικαιοσύνης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
484Κωστόπουλος Παναγιώτης, Τραπεζικός Υπάλληλος, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
485Λαγούδης Δημητριος  Αντιστράτηγος ε.α. Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
486Λαζαρίδης Αβραάμ, Ασφάλειες Λαζαρίδη, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
487ΛαζαρίδηςΑναστάσης, Δρ.Professor Emeritus WIDENER UNIVERSITY Chester, PA, ΗΠΑ
488Λαζαρίδου Παναγιώτα, Krefeld, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
489Λάζος Βάιος, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
490Λαζος Ευάγγελος, Υποστράτηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
491Λακιώτης Πασχάλης, Απόφοιτος ΕΜΠ (Σχολή Ηλεκτρολόγων μηχανικών), Πειραιάς, ΕΛΛΑΣ
492Λαλάγκας Πέτρος, Ναυπηγός Αθήνα, Ελλάς
493Λαμαρής Ιωάννης, Κοινωνιολόγος, Απόφοιτος πανεπιστημίου Κρήτης, Συγγραφέας, Δεσκάτη, ΕΛΛΑΣ
494Λαμπρινάκης Δημοσθένης, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
495Λαμπρινός Γρηγόριος, Ομ. Καθηγητής ΓΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
496Λαμπρινός Παναγιώτης, πρώην Καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης, Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
497ΛάμπροςΓεώργιος, Historian, Houston ΗΠΑ
498Λάμπρου Βασίλειος, απόφοιτος Πανεπιστημίου Πειραιώς και Ανωτάτης Σχολής Εθνικής Άμυνας, Αττική, ΕΛΛΑΣ
499Λαουμτζής Αλέξανδρος, Δικηγόρος, Καστοριά, ΕΛΛΑΣ
500Λαυρεντιάδης Ιωάννης, Οδοντίατρος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
501ΛεβέντηςΣεβαστός Athens is Greece Thessaloniki , ΕΛΛΑΣ
502Λεβεντούρη Θεοδώρα, Καθηγήτρια Φυσικής, Διευθύντρια Ιατρικής Φυσικής τού Πανεπιστημίου Φλόριντα Ατλάντικ, ΗΠΑ
503Λειβαδοπούλου Αναστασία, Συντ. καθηγήτρια, Λογοτέχνης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
504Λέικος Χρήστος, Ιατρός, Κατερίνη, ΕΛΛΑΣ
505Λεκάκης Γεώργιος, Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
506Λεονάρδος Παναγιώτης, Υποστράτηγος ε.α., Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
507Λεονάρδου Αναστάσιος, εκπ/κός πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Σικυωνίων, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
508Λεονταράκης Ιωάννης, Αντιπεριφερειαρχης Κρήτης, Ηράκλειο, ΕΛΛΑΣ
509Λεοντιάδης Ιωάννης, π. επικ. καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας, Α.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ
510Λεπτοκαρίδης Συμεών, επιχειρηματίας Τοροντο, ΚΑΝΑΔΑΣ
511Λιάγκας Αθανάσιος, Επίτιμος πρόεδρος Εφετών Διοικητικών δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
512Λιάκος Μιχαήλ, Μέλος της 7μελούς επιτροπής Μακεδονικών οργανώσεων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
513Λιάμπας Ευάγγελος, Αντιστράτηγος ε.α.,ΕΛΛΑΣ
514Λιάρατζη Όλγα, φιλόλογος συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
515Λιάρος Αχιλλέας, πρώην διευθυντής ΕΣΥ, Εργ. ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
516ΛιάσκοςΙωάννης , Director of Engineering, Charlottesville, VA, ΗΠΑ
517Λιβιεράτου Γεωργία, Αρχαιολόγος -Ιστορικός, Κοζάνη, ΕΛΛΑΣ
518Λιντοβόη Χρυσάνθη, Επιχειρηματίας Ηράκλειον Κρήτης ΕΛΛΑΣ
519Λιντοβόης Ιωάννης, Πλοίαρχος Ε.Ν, Ηράκλειο, Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
520Λιντοβόης Κωνσταντίνος, Φιλόλογος, Κέρκυρα, ΕΛΛΑΣ
521Λίτος Ανδρέας, Καρδιολόγος, Ποιητής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
522Λιώλιος Αστέριος, πρώην Καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης. ΕΛΛΑΣ
523Λυγέρας Παύλος, επιχειρηματίας, Σιδηρόκαστρο, Σερρών, ΕΛΛΑΣ
524Λυγερός Νίκος, PhD Μαθηματικός, Στρατηγικός Σύμβουλος, ΕΛΛΑΣ
525Λυγερού Στεφανία, Οικιακά, Πειραιάς, ΕΛΛΑΣ
526Λυγούρας Ι. Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ
527Λυκοτραφίτης Κωνσταντίνος, Επίτιμος πρόεδρος Πανελληνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
528Λυμπερόγιαννη Φωτεινή, Νηπιαγωγός, ΕΛΛΑΣ
529Λυμπερόπουλος Γ. Δημοσθένης, οικονομολόγος, τραπεζικός αναλυτής, Σπάρτη, ΕΛΛΑΣ
530Λυμπερόπουλος  Δημήτρης, Οικονομολόγος ,Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
531Λύρας Ιωάννης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Βαλύρα Μεσσηνίας, ΕΛΛΑΣ
532Λυρίκου -Καίκη Είρήνη, Βαλτιμόρη , Μαίρυλαντ , ΗΠΑ
533Λυσίτσας Νικόλαος, Καρδιολόγος,  Βέροια, ΕΛΛΑΣ
534Λώλος Γεώργιος Ιωάννης, Επίτιμος Καθηγητής Φυσικής του University of Regina, ΚΑΝΑΔΑΣ
535Μαγδαληνή Δοϊτσίνη,  παιδίατρος,  Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
536Μαγκαφά Σταυρούλα, Έμπορος, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
537Μαγκλάσης Χρήστος, Κτηματίας, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
538Μαδεμλής Ευάγγελος,  Φαρμακοποιός, πρώην Στρατιωτικός Φαρμακοποιός, Δοξάτο Δράμας, ΕΛΛΑΣ
539Μάζης Ιωάννης,  Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήμ. Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, ΕΚΠΑ,  Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
540Μακρής  Διονύσιος  Αν., Δημοσιογράφος, Διευθυντής  Εφημερίδας Στύλος Ορθοδοξία, ΕΛΛΑΣ
541Μακρής Βασίλειος, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
542Μακρογιάννης Τιμολέων, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
543Μακρυνικόλας Δημήτριος, Διπλωμάτης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
544Μακρυνίτσας Γεώργιος, Αντιστράτηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
545Μαλαγαρδή Ιωάννα, Δρ. Υπολογιστικής Γλωσσολογίας- Ιστορικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
546Μαλάκης Nikolaos, Doktor Bauingenieur, Dipl.- Ing. of the Technical
547Μαλαματάρης Ν.Α., Ph.D. Καθηγητής ΑΤΕΙΘ, Ιωνία, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
548Μαλούδης Παναγιώτης, Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
549Μαλταμπές Ιωάννης, δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
550Μαλτέζος  Ιωάννης, Καθηγητής Φ.Α, Αλεξανδρούπολη, ΕΛΛΑΣ
551Μάλτζης Πιέρρος, Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Μάλτζη” Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
552Μάμαλη Κλαύδια  Συνταξιούχος Ιδ. Υπάλληλος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
553Μαμόπουλος Μιχάλης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ.
554Μανθόπουλος Δημήτριος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Α’Υ/ΓΕΣ
555Μανιάς Στέφανος, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα,  ΕΛΛΑΣ
556Μανιατάκος Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα ΕΛΛΑΣ
557Μανιός Κ. Ιωάννης, Χειρ. Οδοντίατρος-Στοματολόγος, Υποστράτηγος (ΥΟ), Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
558Μανουσάκης Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής  ΑΠΘ, Χημικός, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
559Μαντουλίδου Αικατερίνη, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
560Μαράκα   Βασιλική, Πρόεδρος Συλλόγου Σκλήρηνσης Καταπλάκας, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
561Μαράκης Γεώργιος, Καθηγητής, ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
562Μάρας Περικλής, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
563Μαράτος Σωτήριος, Χημικός, Συνταξιούχος Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
564Μαράτος Τηλέμαχος, Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού, Συγγραφέας, Αθήνα,  ΕΛΛΑΣ
565Μάριος Κιτσίου κυβερνήτης, Ντουμπάι, Η.Α.Ε
566Μαρκέτος Ευάγγελος, Ομ. Καθηγητής Ε. Μ. Πολυτεχνείου, Αθήνα,  ΕΛΛΑΣ
567Μαρκόπουλος Πέτρος, Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΛΑΣ
568Μαρτζούκος Βασίλειος, Αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν.,Επίτιμος Διοικητής Σ.Ν.Δ.,Πρόεδρος ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
569Μαρτίνη Ισμήνη,  Υπάλληλος Υπουργείου Πολιτισμού / Τμήμα Γραμμάτων και Βιβλίου, Νέα Ιωνία, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
570Ματθαίου Μαρία, Δρ Ιστορίας ΕΚΠΑ, Αθήνα,ΕΛΛΑΣ 
571Ματσακάς Χαράλαμπος, Σμήναρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
572Ματσόπουλος, Αναστάσιος, Πανεπιστημιακός & Σχολικός Ψυχολόγος, ΕΛΛΑΣ & ΗΠΑ
573Ματσούκας Αθανάσιος, Ιατρός Δεραματολόγος, Χαλκίδα, ΕΛΛΑΣ
574Μαυρέλου Χάρις, Νηπιαγωγός, Σέρρες, ΕΛΛΑΣ
575Μαυρίδης Παναγιώτης, Πολιτικός Μηχανικός, Πρώην διευθ. Διεθνούς Εκθέσεως, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
576Μαυρίδης Στέλιος, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
577Μαυρόπουλος Νικόλαος  Επιχειρηματίας Βούλα, Αττική, ΕΛΛΑΣ
578Μαυρουδής Ελευθέριος, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
579Μεγαλοκονόμος Εμμανουήλ, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., ΕΛΛΑΣ
580ΜέγαςΓεώργιος, VP Megas Enterprises, Houston, Texas, ΗΠΑ
581ΜέγαςΣτέφανος, Restaurant Owner, Houston, Texas, ΗΠΑ
582Μεγκούλας Παναγιώτης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ενιαίας ΜΑΝΗΣ, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
583Μελεζιάδης Ανδρέας, Συνταγματάρχης (ΔΒ) ε.α., ΕΛΛΑΣ
584Μελής Αλκιβιάδης, Συνταξιούχος Δημοσίου, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
585Μενιδιάτης Ανδρέας Γ., Δικηγόρος, Μέγαρα, ΕΛΛΑΣ
586Μέρμηγκας Δ. Γεώργιος, Αναλυτής, Λαγονήσι, Αττική, ΕΛΛΑΣ
587Μέρμηγκας Ελευθέριος, Μπότφαλο ΝΥ, ΗΠΑ
588Μερτινός Γεώργιος, Ταξίαρχος Μηχανικού ε.α., Πολιτικός Μηχ/κόσμο Ε.Μ.Π.
589Μηλιαρά Ειρήνη, εκπαιδευτικός, Χανιά, ΕΛΛΑΣ
590Μηλιαράκης Εμμανουήλ, Δημοσιογράφος, Φυσικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
591Μηλιαράκης Εμμανουήλ,, Φυσικός και Δημοσιογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
592Μηλιωρίτσας Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
593Μήτσιος Ιωάννης, Πολιτικός επιστήμων-Διεθνολόγος Μ.Α Univ. Northeastern, τέως πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής, “Ο Μέγας Αλέξανδρος”, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
594Μήτσου Μαρία, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
595Μικέλης Αντώνιος, Πλοίαρχος Ε.Ν., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
596Μιλιώνης Κωνσταντίνος, Ξενοδόχος Βερδικουσα Ελάσσονος, Λαρισης, ΕΛΛΑΣ
597Μίλλερ Βαρβάρα, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαν,  ΗΠΑ
598Μιχαήλ Βιβή Χρ., Δημοσιογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
599Μιχαλόπουλος Χρήστος, Πλοίαρχος ΕΝ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
600Μιχάλτσος Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
601Μοναχός Γρηγόριος , Μηχανολόγος Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
602Μονογιούδη Ελένη, Συνταξιούχος δημοσίου, Χίος, ΕΛΛΑΣ
603Μονογιούδης Ευάγγελος, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Χίος, ΕΛΛΑΣ
604Μονογυιός Πρόδρομος, Ιεροψάλτης, Χορδιστής, Αττική, ΕΛΛΑΣ
605Μοσχοβάκης Αντώνης, Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
606Μούλιας Σπυρίδων, Επίτ. Πρ. Συνδ. Ελλ. Κατασκ. Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ), Ανώτερος Αξιωματικός ε.α., Διπλ. Μ-Η Μηχανικός, ΕΛΛΑΣ
607Μουλόπουλος Κωνσταντίνος, Αναπλ. Καθηγητής Φυσικής, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ
608Μουρατίδης Αναστάσιος, Αγρότης Ασβεστόπετρα Πτολεμαΐδος, ΕΛΛΑΣ
609Μουρατίδης Παύλος, Συντηρητής μηχανών, Κρέφελτ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
610Μουρέλος Ιωάννης, Καθηγητής Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας, ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
611Μουρμούρης Παναγιώτης  Αντιστράτηγος ε.α ΕΛΛΑΣ
612Μουσάς Ξενοφών, Συνταξιούχος Καθηγητής Φυσικής Διαστήματος Πανεπιστημίου Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
613Μουσίου Γαβριέλλα, Συνταξιούχος Νομικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
614Μουσούρος Γιαννης, ΥΠΑ, Διεθνής Σύμβουλος Χρηματοοικονομικού Δικαίου & Ανάπτυξης Εμπορίου Ρινγκολδ, Γεωργια, ΗΠΑ
615Μπαϊρακτάρης Παναγιώτης, Εκδότης, Καστοριά, ΕΛΛΑΣ
616Μπαϊρακτάρης Στυλιανός, Αντιστράτηγος Ε.Α,.ΕΛΛΑΣ
617Μπάκας Δημήτριος, Αντιστράτηγος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
618Μπαλασόπουλος Δημήτριος, επιτ. Πρόεδρος Εφετών, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
619Μπαλές Παναγιώτης, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
620Μπαλόγλου Γιώργος, Μαθηματικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτειακού Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ 
621ΜπαλτατζήςΠαναγιώτης, Dr, Gen. Secretary of H.A.N.C.-ΗΠΑ, Baltimore, Maryland, ΗΠΑ
622Μπαλτζής Ευάγγελος, Ιατρός Αναισθησιολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
623Μπαλτζώης Ιωάννης, Αντιστράτηγος ε.α., M.Sc. στην Γεωπολιτική Ανάλυση, Γεωστρατηγική Σύνθεση του ΕΚΠΑ. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
624Μπαξεβανίδης Αναστάσιος  , R. Hill, ON. L4C 1Z6, ΗΠΑ
625Μπαξεβανίδης Παντελής  Χημικός Μηχανικός, Αθήναι, ΕΛΛΑΣ
626Μπάρδας Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
627Μπάρτζης Κωνσταντίνος, Ταξίαρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
628Μπαρτσόκας Χρήστος, Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής, Παιδίατρος-Ενδοκρινολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
629Μπασούλης Κυριάκος, Αντιπτέραρχος ε.α., Μηχανικός Αεροναυπηγός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
630Μπάστα Δόμνα, Γεωπόνος, Έδεσσα, ΕΛΛΑΣ
631Μπάστας Νικήτας, Συνταξιούχος, Γιαννιτσά, ΕΛΛΑΣ
632Μπενέκος Γεώργιος, απόφοιτος Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, Αττική ΕΛΛΑΣ 
633Μπίλλιας Θωμάς, Απόστρατος Αξιωματικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
634Μπινιχάκης Θεόδωρος, Εργοδηγός Χημικός, Μαρκόπουλο, ΕΛΛΑΣ
635Μπιτζιάδης Αθηνόδωρος, Γραμματέυς Δήμου Αμπελοκήπων-Μαινεμένης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
636Μπλέκας Κωνσταντίνος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ιωάννινα, ΕΛΛΑΣ
637ΜπλύταςΓεώργιος, Ph.D. Physical Chemistry, Research Consultant, Shell Oil Company, retired. ΗΠΑ
638Μπογιατζής Αναστάσιος, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ε.α., ΕΛΛΑΣ      
639Μπολοβίνη Αγάθη, Πολιτικός Μηχανικός, Αθήνα, Ελλάδα, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ
640Μπολώσης Χρήστος, Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
641Μπότας Αριστείδης, Σμήναρχος, Ιπτ. Πολ. Αεροπορίας, Αρχιτέκτων ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
642Μπουγιούκας Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής, Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
643Μπουζιανάς  Ἰωάννης Γ., ΕΤΕΠ Πληροφορικῆς καί Θεολογίας, Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ.
644Μπουζιανάς Δημήτριος, Βιολόγος, Φαρμακοποιός, Δρ. Ιατρικής ΑΠΘ, Συνταγματάρχης Υγειονομικού ε.α, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
645Μπουντούρης Κυριάκος , συνταξιούχος τελωνειακός, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
646Μπρίλης Χρήστος, Επιχειρηματίας, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
647Μυλωνάς Βασίλειος-Αριστοτέλης, Ειδικός Ορθοδοντικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
648Μυλωνάς-Χρήστος Αλέξανδρος, Ορθοπεδικός Χειρουργός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
649Μυρογιάννης Παύλος, Αντιστράτηγος ε.α., ΕΛ.ΑΣ, ΕΛΛΑΣ
650Μυστακίδης Μιχάλης. Δημοσιογράφος, Επίτιμο μέλος της Ενωσης Συντακτών, Σύδνεϊ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
651Μυτιληναίος Ιωαννης, Αντιστρατηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
652Μωραίτης Λ. Νικόλαος, Ph.D. Διεθνείς Σχέσεις, Συγκριτική πολιτική, Εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, ΗΠΑ
653Μωραΐτου Δέσποινα, Eπίκουρη Καθηγήτρια Γνωστικής Γηροψυχολογίας, Α.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ
654Μωυσίδης Βασίλειος, Αντιστράτηγος Χωροφυλακής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
655Ναβροζίδης Κωνσταντίνος, Χημικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
656Νακόπουλος Γεώργιος, Αντιστράτηγος εα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
657Ναούμ Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
658Νάστης Αναστάσιος ομ. Καθ. ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
659Νάτσης Κων., Ορθοπαιδικός,  καθηγητής ΣΕΥ, MD, PhD, BSc, FFIMS, FEBSM, Α.Π.Θ. ΕΛΛΑΣ
660Νάτσινας  Νικόλαος, Οδοντίατρος, Συνταξιούχος Αναπληρωτής  Καθηγητής Οδοντιατρικής σχολής  ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
661Νατσιός Δημήτριος, Δάσκαλος, Κιλκίς, ΕΛΛΑΣ
662Νάτσιος Ευάγγελος  Συνταξιούχος Δημοσίου-Προγραμματιστής Η/Υ Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
663Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Μαρία, πρώην Πρύτανης και Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
664Νεκτάριος Μιλτιάδης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ΕΛΛΑΣ
665ΝεοφυτίδηςΗλίας, President of MTV of ΗΠΑ, Houston, Texas, ΗΠΑ
666ΝευραδάκηςΜιχάλης, Δημοσιογράφος, Ph.D. Media Studies, University of Texas at Austin, ΕΛΛΑΣ&ΗΠΑ
667Νιάρχος Πάνος, Συνταξιούχος, Πανεπιστημίου Ιντιάνας, ΗΠΑ, Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ιντιάνας, ΗΠΑ
668Νικηταράς Νικήτας, καθηγητής ΕΚΠΑ, Αθήναι, ΕΛΛΑΣ
669Νικολαῒδης Αθανάσιος, τέως Πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
670Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος, Υποστράτηγος Τεθωρακισμένων, ΕΛΛΑΣ
671Νικόλαου  Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Κάσου. Eλάσπη, ΕΛΛΑΣ
672Νικολάου Ευστάθιος, Αεροναυπηγός – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Παπάγου,  Αθήνα
673Νικολάου Ευστάθιος, Αρχιπλοίαρχος ΠΝ ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
674Νικολός Θωμάς, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
675Νίκος Ιγγλέσης, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, Αθήνα, Ελλάς
676Νίκος Παπαγιαννάκης, Πολιτικός Μηχανικός, ΕΛΛΑΣ
677Νίνιος Παναγιώτης, Αξιωματικός Π.Ν. ε.α., ΕΛΛΑΣ
678Νομικός Αντώνης, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., ΕΛΛΑΣ
679Νούκα Αριάδνη, Δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
680Νούτσης  Κωνσταντίνος, Ιατρός Δερματολόγος Αθηνα, ΕΛΛΑΣ
681Νούτσης Κωνσταντινος, Ιατρός Δερματολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
682Ντάιος Γιώργος, Ιατρός Παθολόγος, Κατερίνη, ΕΛΛΑΣ
683Ντάνος Ανδρέας, Αντισμήναρχος ε.α., Βασιλική Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
684Ντάνος Ιωάννης, Αγρότης, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
685Ντάνος Χρήστος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
686Νταντής Παναγιώτης, Οικονομολόγος, Αττική, ΕΛΛΑΣ 
687Ντόκος Σωκράτης, Αναπλ. Καθηγητής, Σχολείο Βιοϊατρικής Μηχανολογίας, Πανεπιστήμιο Νέας Νοτίου Ουαλίας Σύδνεϋ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
688Ντούκα Βασιλική Εκπαιδευτικός ν. Αχαΐας, ΕΛΛΑΣ
689Ξένος Γιάννης,  δημοσιογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
690Ξένος Γιάννης, ψυχολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
691Ξιφαρά Π. Μαρία, εναλλακτική θεραπεύτρια Αθηνα, ΕΛΛΑΣ
692Οικονομίδης Σπύρος, Ομ. Καθηγητής Διοικητικών Επιστημών, Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, East Bay, ΗΠΑ
693Οικονομίδου Άγλαία , Παιδίατρος,  Ούάσιγκτων, ΗΠΑ
694Οικονόμου Αλεξάνδρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήμα Ψυχολογίας ΕΚΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
695Οικονόμου Παναγιώτης, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., ΕΛΛΑΣ
696Όκος Αντώνιος, ιατρός Καθηγητής του Παν. Ουάσιγκτον, Σηάττλ, ΗΠΑ
697Οκτσελόγλου Βλάσιος, Ιατρός  Bradford, UK
698Παγκράτης Νικόλαος,  Αγγειοχειρουργός, διδάκτωρ ΕΚΠΑ – ΕΛΛΑΣ
699Παδουβάς Κώστας, Αντιστράτηγος ε.α. Aθήνα, ΕΛΛΑΣ
700ΠαζιάναςΜιχάλης, MD Senior Scholar, Institute of Musculoskeletal Sciences, Oxford University, UK 
701Παλιάκη Ελπίδα, Φιλόλογος-Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ  
702Παναγάκος Γρηγόριος, Ερευνητής Μηχανικός & Διδακτικό Προσωπικό, Carnegie Mellon University, ΗΠΑ
703Παναγάκος Ιωάννης, Άντισυνταγματάρχης ε.α., Πρόεδρος του Α.Π.Ο. Αίγλη Παπάγου, Δάσκαλος Σκακιού – Συγγραφέας – Ποιητής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
704Παναγέας Σωτήριος Γ., Συνταξιούχος Πολεμικής Αεροπορίας Δρ Ιατρικής ΕΚΠΑ, πρώην Διευθυντής ΠαθολογοΑνατόμος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
705Παναγιωτόπουλος Δημήτριος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρώην Αντιπρόεδρος Πανεπιστημίου Στερεας Ελλάδος, Δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
706Παναγιωτουνάκος Παναγιώτης, Χειρουργός ΩΡΛ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
707Παναγόπουλος Χρήστος, Εκπαιδευτικός Πολυτεχνείου Κρήτης και ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
708Παντελής Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΕΛΛΑΣ
709Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος, Ηλεκτρονικός, Εύβοια, ΕΛΛΑΣ
710Παπαγαρυφάλλου Παναγιώτης, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Συνταξιούχος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
711Παπαγεωργίου  Ευάγγελος συν/χος τέως Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός, ΕΛΛΑΣ
712Παπαγιαννάκη Χρυσάνθη, Ιατρός Ρουέν, ΓΑΛΛΙΑ
713Παπαγιάννης Αντώνιος, Πνευμονολόγος, Θεσσαλονίκη,  ΕΛΛΑΣ
714Παπαγιάννης Γρηγόριος, Καθηγητής ΔΠΘ, Κομοτηνή, ΕΛΛΑΣ
715Παπαγιάννης Γιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής University of Missouri Kansas City, Missouri, ΗΠΑ
716Παπαδάδης Νικόλαος, Ιατρός Παθολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
717Παπαδάκη Μαρία, Γεωλόγος-Ωκεανογράφος Ιεράπετρα Κρήτη, ΕΛΛΑΣ
718ΠαπαδάκηςΓεώργιος- President of Pan-Macedonian Federation of Canada
719ΠαπαδάκηςΕμμανουήλ, Professor of Mathematics, University of Houston, Texas, U.S.A.
720Παπαδάκης Όθων, Φαρμακοποιός,  Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
721Παπαδημητράκης  Λαμπρινός, Σκηνοθέτης, Αθήνα,  ΕΛΛΑΣ
722Παπαδημόπουλος Δημήτριος,  Δικηγόρος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας, ΕΛΛΑΣ
723Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος Υποστράτηγος ε.α. Πρ.Συνδ. Αποστρ. Αξιωμ. Ιππικού-Τεθωρακισμένων
724Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος, Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
725Παπαδόγκωνας Παναγιώτης, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διοικητής 98 ΑΔΤΕ, ΕΛΛΑΣ
726Παπαδόπουλος Αριστομένης, Τραπεζικός, Αττική, ΕΛΛΑΣ
727Παπαδόπουλος Γεώργιος, Πρ. Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης, Συνταξιούχος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
728Παπαδόπουλος Δημήτριος, Ομ. Καθηγητής Π.Σ.-Δ.Π.Θ., Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
729Παπαδόπουλος Δημήτριος, Συνταγματάρχης, ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
730Παπαδόπουλος Θεόφιλος, Δάσκαλος, Έδεσσα, ΕΛΛΑΣ
731Παπαδόπουλος Κυριάκος, Prof of Chemical & Biomolecular Engineering,Tulane University, New Orleans, ΗΠΑ
732Παπαδόπουλος Κυριάκος, Professor of Chemical & Biomolecular Engineering, Tulane University, New Orleans, Louisiana, ΗΠΑ
733Παπαδόπουλος Κυριάκος, Καθηγητής  Chemical & Biomolecular Engineering, Tulane University, New Orleans, ΗΠΑ
734Παπαδόπουλος Νικόλαος Α., Καθηγητής Θεωρητικής Φυσικής, Universität Mainz, GΕΡΜΑΝΥ
735Παπαδόπουλος Νικόλαος, MD, PhD, FEBO, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΑΣ
736Παπαδοπούλου Μαρία, Πολιτικός Μηχανικός Ph.D., CLETr, Ερευνήτρια Συγγραφέας, Θεσσαλία και Μακεδονία, ΕΛΛΑΣ
737ΠαπάζηςΠαντελής, Geologist, Edessa,Hellas – ΗΠΑ
738Παπαζήσης Λεωνίδας, Οφθαλμίατρος,  Βέροια, ΕΛΛΑΣ
739Παπαθανασίου Αμύντας, Πρόεδρος Παμμακεδονικής Αφρικής,Johannesburg, Νότια Αφρική 
740Παπαθανασίου Γεώργιος , τέως Υποδιοικητής ΕΤΒΑ , Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
741Παπαθανασίου Ευάγγελος, Αρχαιολόγος-Βυζαντινολόγος, ΕΛΛΑΣ
742Παπαθανασίου Μάρω Κ., Ομ. Καθηγήτρια, Τμήμα Μαθηματικών ΕΚΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
743Παπαθεμελής Στέλιος, πρώην Υπουργός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
744Παπαθεοφάνους Βασίλειος, Κτηματίας, Βασιλικό, Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
745Παπαϊωάννου Ιωάννης Ιάκ., Οικονομολόγος, Διπλ. Μεταπτυχ. Σπουδών Οικονομ. Επιστ. , ΜΒΑ Χαλάνδρι Αττικής ΕΛΛΑΣ
746Παπαϊωάννου Χαράλαμπος, Ιατρός ΩΡΛ, τέως Διευθυντής ΙΚΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
747Παπαίωάννου-Γάκη Γεωργία, Ιατρός Αιματολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
748Παπαϊωάνου Βαλασία, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
749Παπακωνσταντίνου Βασίλειος, Μαθηματικός, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
750Παπακώστας Αντώνιος, Ιπτάμενος Αεροπορίας στρατού ε.α., Έδεσσα, ΕΛΛΑΣ
751Παπακώστας Κωνσταντίνος Υποστράτηγος ε.α., Ταύρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
752Παπακώστας Στέφανος, πρώην Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στα αμερικανικά Κολλέγια της Αθήνας, ΕΛΛΑΣ
753Παπαλεξίου Γεώργιος, Παθολόγος, πρώην διευθυντής ΕΣΥ κέντρου Υγείας Ιωνίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
754Παπαμαρινόπουλος Σταύρος Π, Kαθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
755Παπαμαρινόπουλος Σταύρος Π., Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ
756Παπαμιχαήλ Δημήτριος,  Γεωγράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
757Παπανικολάου Θωμάς, Λογιστής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
758Παπανικολάου Ευαγγελία, Δασκάλα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
759Παπασλιότης Απόστολος, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., Περαία Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
760Παπαχαραλάμπους Γρηγοριος Κ., Συνταγματάρχης (ΠΖ) ε.α.,  ΕΛΛΑΣ
761Παπούλα Αλεξάνδρα, Αξιωματικός πολεμικής αεροπορίας ε.α., Περαία Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
762Πάππας Κώστας, Πυρηνικός Φυσικός, Μοντρεαλ, ΚΑΝΑΔΑΣ
763Παππάς Νικόλαος, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α., Αττική, ΕΛΛΑΣ
764Παράβαλος Ιάκωβος  Τήνος, ΕΛΛΑΣ
765Παράβολος Άννα-Ξενοδόχη Τήνος ΕΛΛΑΣ
766Παραίκα Μαίρη, Μητέρα- βιοκαλλιεργητής, Ιθαγένεια/ Εθνικότητα: Ελληνική Θρήσκευμα: Χριστιανή Ορθόδοξη,Λευκοσία, ΚΥΠΡΟΣ
767Παρασκευόπουλος Βασίλης, Μηχ. Η/Υ, Επιχειρηματίας, ΕΛΛΑΣ
768Παρδαλίδης  Νικόλαος Π., Δρ., διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής, ε.α., Ταξίαρχος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
769Παρνασσας Χαράλαμβος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Γλυφάδα, ΕΛΛΑΣ
770Παρχαρίδης Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Πρόεδρος ΔΙΣΥΠΕ, επ. πρόεδρος ΠΟΕ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
771Πασχαλίδης Νικόλαος, Επίτιμος Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω, Συγγραφέας,  Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
772Πατεράκης  Μανώλης, συνταξιούχος ΟΤΕ, πρόεδρος ΠΟΚΣ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
773Πάτσαλης Γεώργιος,  Χημικός Μηχανικός Μαντουδίου, ΕΛΛΑΔ
774Πατσίκας Μιχαήλ, Εκ των πρωτοστατών των μεγαλειωδών Συλλαλητηρίων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
775Πατσιογιάννης Εμμαν. Ν., Γεωπόνος , Τρίπολη, ΕΛΛΑΣ
776Παυλάτος Φώτιος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Λογοτέχνης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
777Παυλίδης Στέλιος, Συνταξιούχος δάσκαλος- Λογοτέχνης, Φλώρινα, ΕΛΛΑΣ
778Παύλος Γεώργιος, Καθηγητής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ΕΛΛΑΣ
779Πελαγίδης Ευστάθιος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
780Πελεκάνος Νίκος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ηράκλειο, ΕΛΛΑΣ 
781Πελίδου Συγκλητή Γεωργίου, Επίκουρος Καθηγήτρια Νευρολογίας, Παν. Ιωαννίνων, ΕΛΛΑΣ
782Περιστέρης Κωνσταντίνος, Ιατρός, Τρίπολη, ΕΛΛΑΣ
783Περόπουλος Πέτρος, M Sc Chem E., Pres.Macedonian Assoc Houston, Texas, ΗΠΑ
784Περοπούλου-ΕλικώνηΚοντοδίνα, RN, Supervisor – Consultant Psychiatric Healthcare, 1st Woman Supreme President Pan-Macedonian Association ΗΠΑ -Canada, Houston, Texas, ΗΠΑ
785Περπερίδης Παναγιώτης,  Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
786Πετράς Μάριος, Ακτινολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
787Πετρουλάκης Ευάγγελος, Αντιπτέραρχος ε.α., Χανιά, ΕΛΛΑΣ
788Πέττας Γιώργος Αριστοτέλης, Πιλοτος, Αθηνα ΕΛΛΑΣ
789Πικραμένου Σκ. Μίτση, διδάκτωρ Φιλοσοφικής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
790Πιλάτης Άγγελος, Μέλος ΔΣ ΙΝΚΑ, Αττική και Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
791Πλατάνας Πιέρος, Σμήναρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
792Πλατανίδης Φώτιος, Διευθ. Σύμβουλος της ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
793Πολατίδης Αλέξανδρος, Υποστράτηγος ε.α,  ΕΛΛΑΣ
794Πολιτάκης Κώστας, Οικονομολόγος, Λαγονήσι Αττικής, ΕΛΛΑΣ
795Πολίτης Άγγελος, Συνταξιούχος Αρχιμουσικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
796ΠολίτηςΔημήτριος T., PhD, Professor, Founder and President Emeritus, American Hellenic Congress, ΗΠΑ
797Πολίτης Κωνσταντίνος, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
798Πολίτου  Σοφία Α., πρώην Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
799Πολύζος Άπόστολος τού Προκοπίου, Ίατρός Παθολόγος , Διδάκτωρ Ιάτρικής Αθηνών, Άθήνα, ΈΛΛΑΣ
800Πολυζωῒδης Κωνσταντίνος, Ομ. Καθηγητής ιατρικού τμήματος ΑΠΘ, Νευροχειρουργός, ΕΛΛΑΣ
801Πολυκρέτη  Μαρία. Εκπαδευτικός ΕΛΛΑΣ
802Πουλαρίκας Αλέξανδρος, Ομ. Καθηγητης πανεπιστημίου Αλαμπάμας, ΗΠΑ
803Πουλημένος Απόστολος Ιδιωτικός υπάλληλος Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
804Πούλος Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ MSc, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
805Πουρνάρης Σ.  Γεώργιος, Επίτιμος δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω, Θεσσαλονίκη, Αντιπρόεδρος ΕΜΣ, ΕΛΛΑΣ
806Πουρσαϊτίδου Μαρία, Συνταξιούχος υπάλληλος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
807Πρίντζιος Κωνσταντίνος, Δικηγόρος, τέως Αν.Γεν. Έφορος ΣΕΠ & περιφερειακός Έφορος Προσκόπων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
808Ράγιας Ευθύμιος, πρώην διοικητής Βιομηχανίας Ζάχαρης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
809Ρακκάς Γεώργιος, Δρ. Πολιτικών Επιστημών, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
810ΡάντσιοςΑπόστολος,  Δρ. DipECVPH, FHVA, Past President and Hon. Member WVA, Μαρούσι, ΕΛΛΑΣ
811Ραπτόπουλος Ιωάννης, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
812Ραψομανίκης Σπυρίδων, Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο (Ελληνικής) Θράκης, ΕΛΛΑΣ
813Ρεβύθης Σπυρίδων, BSc MS PhD INNS, CSS, AACNNE, AGIS, IHIQS Sydney, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
814Ρεϊζογλου – Ζαβιτσανάκη Μελπομένη, Ομ. Καθηγήτρια ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
815Ρεϊζογλου Σπύρος, Χημικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
816Ρεκάρης Κοσμάς, Επιχειρηματίας,  Μελβούρνη, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
817Ρέκος Ιωάννης, Εκδότης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
818Ρεπάκης  Λάζαρος, Δικηγόρος, Δράμα, ΕΛΛΑΣ
819Ρεπούσης Νικόλαος, Αντισμήναρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
820Ρεράκης Ηρακλής,Καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
821Ρεστέμης Τριαντάφυλλος, Σμήναρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
822Ρήγας Αλέξανδρος, Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ΕΛΛΑΣ
823Ρήγος Γεώργιος, Πρώην Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ D/5 ΗΠΑ
824Ρήγος Ευάγγελος, πλοίαρχος Ε.Ν. ΑΧΕΠΑ-Αθηνών HJ-1,Κόρινθος, ΕΛλΑΣ
825Ροδιάς Ευθύμιος , Γεωπόνος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
826Ροδίτης Γιώργος, στρατιωτικός ε.ε., Βόλος, ΕΛΛΑΣ
827Ρόζος Δημήτριος  σ. Αν. Καθηγητής ΕΜΠ Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
828Ρότσα Σωτηροπούλου Ηρώ, Συνταξιουχος Εκπαιδευτικος Κολλεγιου, ΗΠΑ
829ΡουπακιάΣοφία, Community Development Project Manager -BSc (Hons) MA – London, UK
830Ρουσάκης Παναγιώτης, Καρδιολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
831Ρωμανός Γεώργιος, Συγγραφέας, Ιστορικός μελετητής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
832Σαββίδης Άγγελος, Αξιωματικός ε.α., Σ.Ξ., ΕΛΛΑΣ
833Σαββίδης Λάμπρος, Διπλωματούχος  ηλεκτρολόγος, Βερολίνο, Γερμανία
834Σαββόπουλος Χρήστος Γ., Παθολόγος, Καθηγητής ΑΠΘ, Νοσοκ. ΑΧΕΠΑ, ΕΛΛΑΣ
835Σακελλαρόπουλος Θεόδωρος Υποστράτηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
836Σακετόπουλος Νικόλαος, Αντισυνταγματάρχης, ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
837Σαμαρά Εύανθία,  Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
838Σαμαράς Γρηγόριος, Καθηγητής ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
839Σαντοριναίου Γεωργία , Παιδαγωγός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
840Σαντοριναίου Γεωργία, Παιδαγωγός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
841Σαντράμης Βασίλειος, Συνταξιούχος Μετεωρολόγος, Σούλι, Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
842Σαραντόπουλος Αθανάσιος, Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
843ΣάραςΣ. Θωμάς , President & CEO, National Ethnic Press and Media Council of Canada, Toronto City Hall Press Gallery, Τορόντο, ΚΑΝΑΔΑΣ
844Σαραφίδου Έλένης, Καλλιτέχνης, μέλος τού συμβουλίου τού Hellenic Heritage Museum of Maryland, Βαλτιμόρη,  ΗΠΑ
845Σαρηγιαννίδης Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός,  Βέροια, ΕΛΛΑΣ
846Σαρηγιαννίδης Πέτρος, Ορθοπεδικός,  Βέροια, ΕΛΛΑΣ
847Σαριγιάννης Ιωάννης ΙΔ Υπάλληλος Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
848Σεβρής Κων., Πολιτικός Επιστήμονας – Δημοτικός σύμβουλος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
849Σεκέρης Ευάγγελος  Σκύδρας , Νομού Πέλλας  ΕΛΛΑΣ
850Σέμος Αναστάσιος, Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
851Σέμπρου Θεοδώρα, Υποστράτηγος εα, Θεσσαλονίκη, Ελλάς
852Σεφερίδης Ν. Ηλίας, Εισαγγελέας Εφετών, Μακεδονία, ΕΛΛΑΣ
853Σιακάς Παύλος  Συνταξιούχος, Πάφος, ΚΥΠΡΟΣ
854Σιάκολας Παναγιωτης, Prof. of Mech. and Aerospace Engineering, The University of Texas at Arlington, Arlington, TX, USΑ
855Σίδερης Κοσμάς, Αναπληρωτής Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ΕΛΛΑΣ
856Σιδερίδης Έκτορας, Συντηρητής έργων τέχνης, Χίος, ΕΛΛΑΣ
857Σιδηρόπουλος Θεόδωρος, Παιδίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
858Σιδηροπούλου Βίκι, οικιακή οικονομία, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
859Σιδηροπούλου Δέσποινα, Οικιακά, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
860Σιμιτζής Στράτος, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
861Σιμώνης Ορέστης, Αρχιτέκτων – Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
862Σίνη – Τερέζη, Σπυριδούλα, τέως διευθύνουσα Procter & Gamble, δικαςτική κηδεμόνας άνηλίκων , South Bend , Indiana. ΗΠΑ
863Σίνη Μάρθα, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ HΠΑ
864Σίνης Όρέστης,  Μίσιγκαν, ΗΠΑ
865Σισμάνη Πόλα, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Αθηνών, Αττική, ΕΛΛΑΣ
866Σκαμαντζούρας Παντελής, Απόστρατος Ιπτάμενος Π.Α.,  Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
867Σκαμπαρδώνης Γιώργος, Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
868Σκαμπαρδώνης Γρηγόριος Ι., Υποστράτηγος Υγειονομικού,  ε.α., Καρδιολόγος, Ιστορικός ερευνητής, ΕΛΛΑΣ
869Σκανδάλου Μαρία, Οικονομολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
870Σκαπινάκης Θεόδωρος-Ορέστης Γ., Δικηγόρος, (ΜΔΕ ΠολΔ), Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
871Σκλήνος Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
872ΣουλιώτηςΓεώργιος, Professor of Chemistry, Athens, Hellas
873Σουπιώνη Μαρία, Μετεκπαιδευμένη Εκπαιδευτικός Α’ Βαθμιας Εκπαίδευσης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛAΣ
874Σπαθάτου Αδαμαντία, συνταξιούχος Ιστορικός -Αρχαιολόγος και Εκπαιδευτικός , Αθήνα ΕΛΛΑΣ
875Σπαθόπουλος Θεόδωρος, πρ. Διευθ. Μελετών Ε&Α ΕΑΒ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
876Σπεντζούρης Παναγιώτης. Αξκός ε.α. ΣΣΕ/1980, ΕΛΛΑΣ
877Σπέτσιος Ιάκωβος, πρώην Πρέσβης της Ελλάδος, Πληρεξούσιος Υπουργός Α´ ε.τ. ΕΛΛΑΣ
878Σπυρίδης Χαράλαμπος, Ομ. Καθηγητής Χειρουργικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
879Σταθάκου-ΤζήκερΑγγελική – RN Case Manager, Houston, Texas, ΗΠΑ
880Στάθης Μιχαήλ, President of Macedonian Study Center, Whitestone, New York ΗΠΑ
881Σταϊκούρας Ιωάννης Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
882Σταλίδης Ανδρέας, MSc MA MPhil Μαθηματικός / Αναλυτής, Bath, UK
883Σταματίου Ελευθέριος,  MDret. Cardiology, Houston, Texas, ΗΠΑ
884Σταματίου Εμμανουήλ, Πρέσβης ε.τ., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
885Σταματίου Μαρία, Συνταξιούχος, Houston, Texas, ΗΠΑ
886Σταματογιαννάκης  Μιχαήλ, Συνταγματάρχης ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
887Σταματοπούλου Χριστίνα, ιατρός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
888Σταμπολιάδη Ακιατερίνη, Ζωγράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
889Σταμπολιάδη Δάφνη, Αρχαιολόγος, Μ.Α. στην Μουσειολογία, πανεπιστήμιο Leisester, ????, ΕΛΛΑΣ
890Σταμπολιάδης Δημήτριος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Μ.Sc. πανεπιστήμιο  Staffordshire, UK
891Σταμπολιάδης Ηλίας, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτη, ΕΛΛΑΣ
892Σταμπολιάδης Φοίβος, Πολιτικός Επιστήμων, Μ.Α. στη Διαχείριση Κρίσεων πανεπιστημίου Lancaster, Aττική, ΕΛΛΑΣ
893Σταυράκη Ελπίδα, Συνταξιούχος Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας, Εύβοια, ΕΛΛΑΣ
894Σταυρόπουλος Ανδρέας, Οδοντίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
895Σταυρόπουλος Γεώργιος, Ιατρός, Κυτταρολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
896Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος  Στέλεχος ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Βούλα, Αττική, ΕΛΛΑΣ
897Σταυρόπουλος Σταύρος, Πολιτικός Μηχανικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
898Σταυροπούλου Βαρβάρα, Μαία, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
899Σταυροπούλου Σοφία, Πολιτικός Μηχανικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
900Σταφυλάς Φώτιος, Ταξίαρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
901Στεργιανοπούλου Σωζάνα, οικιακά, σύζυγος Β Στεργιοπούλου, Άλιμος, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
902Στεργιόπουλου Βασίλιος τού Χαραλάμπους, Αρχιπλοίαρχος ΛΣ (εα), Άλιμος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
903Στεφανάτου Ελένη, Οδοντίατρος πανεπιστημίου Θεσ/νικης, Κ Τούμπα, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
904Στεφανόπουλος Αλέξανδρος, Δημοσιογράφος, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
905Στεφάνου Γιάννης, Φωτογράφος-Δημοσιογράφος, Σαλαμίνα, ΕΛΛΑΣ
906Στόγιος Ευάγγελος, Αξιωματικός ε.α , Μηχαν.-Ηεκτρ.Ε.Μ.Π, Πρόεδρος Σύνδ. Αλέξανδρος Φιλίππου Έλλην  Μακεδών, ΕΛΛΑΣ
907ΣτουρνάραςΓεώργιος  Professor Emeritus George Stournaras University of Athens – Department of Geology and Geoenvironment, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
908ΣτρατήςΜιχάλης, President of Macedonian Study Center, Whitestone, New York ΗΠΑ
909Στρατιδάκης Νικόλαος, Αξιωματικός Π.Ν. ε.α., ΕΛΛΑΣ
910Στυλιάδης Γιάννης,  Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην διεθ. Καρδιολογικής κλινικής ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
911Συμεωνίδης Γιάννης, Δρ. Οικονομίας, τέως καθηγητής Γ’ βάθμιας Τεχν. Εκπαίδευσης, τέως Δ/ντης. του Δημόσιου Τομέα της ΑΤΕ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
912Συμεωνίδης Χάρης,  Civil Engineer – ΗΠΑ, Houston, Texas, ΗΠΑ
913Συμεωνίδου, Γενέλης,  Educator – ΗΠΑ, Houston,Texas, ΗΠΑ
914Σύρμος Χ.  Νικόλαος, Νευροχειρουργός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
915Σφακτός Ελευθέριος, Απόστρατος Π.Ν. Μοσχάτο, ΕΛΛΑΣ
916Σφίγγας Κωνσταντίνος, Ταξίαρχος ε.α., Στρατού Ξηράς, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
917Σχοινά Κατερίνα, Πολιτική γελοιογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
918Σωτηρίου Δημήτριος  Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος  Μηχανικός, Λάρισα, ΕΛΛΑΣ
919Ταβιανάτου Αγγέλα, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, Άνω Γλυφάδα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
920Ταγκαλάκης Γεώργιος,  PhD, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
921Ταμιωλάκης Ιωάννης, Συνταξ. του ΟΥΘ και ΕΥΑ Θεσσαλονίκης, Υπεύθ. λειτουργίας του Μουσείου Νερού της Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
922Ταμουρίδης Νικόλαος, Αντιστράτηγος, ε.α. Χαλκίδα, ΕΛΛΑΣ
923Ταμπακίδης Zαφείριος, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α., Αθήνα – ΕΛΛΑΣ
924Τάτσιος Γεώργιος, Πρόεδρος Πανελλήνια Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Νέο Πετρίτσι, Σέρρες, ΕΛΛΑΣ
925Ταχτσόγλου Καλλιόπη, Ηθοποιός,  Δράμα,ἙΛΛΑΣ
926Τερέζης Θανάσης, amg. Corporate, South Bend, Indiana, Η.Π.Α.
927Τερέζης Θεόδωρος, Austin, Texas, ΗΠΑ
928Τερέζης Ίάσων, Ίντιάνα , ΗΠΑ
929Τερζίδης Αναστάσιος, Διδάκτωρ Χημικός, Πρόεδρος εταιρείας πλαστικών Lion, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
930Τερζίδης Μάρκος, Χημικός Μηχανικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
931Τερζίδου Άννα, MSc Bιβλιοθηκονόμος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
932Τζανετέα Αδαμαντία, Δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
933Τζανή Μαρία ,Ομότιμος  Καθηγήτρια, πανεπιστημιου Αθηνων, ΕΛΛΑΣ 
934Τζαφέττας Ιωάννης,  MD, FRCOG, Ph.D, Ομ. ΚαθηγητήςΑΠΘ,  πρόεδροςτης Hellenic Representative Committee του  Royal College of Gynaecologists, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
935Τζενέτης Στέφανος, ιδ. Υπάλληλος, Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
936ΤζήκερΣπύρος, Security – Crowd Management, Houston,ΗΠΑ
937Τζιάς Πετρος Δρ. Χημικός Μηχανικός Πειραιάς, ΕΛΛΑΣ
938Τζιμογιάννης Ηλίας Διπλ. Πολ. Μηχανικός Ιωάννινα, Ελλάδα
939Τζιμοπούλου- Κουρεμέτη Φρύνη, Συνταξιούχος Φαρμακοποιός Απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
940Τζιώρτζη Μαγδαληνή, Δικαστής, ΕΛΛΑΣ
941Τζουβαλάς Γεώργιος, Αντιστράτηγος ε.α. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
942Τζούλης Γεώργιος, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Δυτικομακεδόνων,  Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
943Τιβικέλη Ευαγγελία, εκπαιδευτικός , Τούμπα, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ  
944Τίμου Χρήστος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
945Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ., Θεσσαλονικη, ΕΛΛΑΣ
946Τοκμακίδης Σάββας, Ομ. Καθηγητής ΔΠΘ, πρώην Αντιπρύτανης, Κομοτηνή, ΕΛΛΑΣ
947Τόλιος Κώστας – Χρήστος, Ηλεκτρολόγος , Στοκχόλμη – Σουηδία
948Τοπάλης Βύρων, Υποστράτηγος Πυροβολικού  ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
949Τοτόλης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
950Τουλίκας Βασίλειος, Πρέσβης ειρήνης, Συγγραφέας, πρώην Περιφ. Σύμβ. πολιτικής προστασίας Νομού Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
951Τουλκερίδης Χαράλαμπος, Εκπαιδευτικός, Γουμένισσα, ΕΛΛΑΣ
952Τουμπανάκης Δημήτρης, Απόστρατος Αξιωματικός Π.Ν., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
953Τραγάκης Σταύρος, Θεολόγος ΑΠΘ, Βόλος, ΕΛΛΑΣ 
954Τρακατέλης Αντώνιος, Ακαδημαϊκός, πρώην πρύτανης ΑΠΘ, πρώην Ευροβουλευτής, ΕΛΛΑΣ
955Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος, πρώην προϊστάμενος NOVONORDISC  Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
956Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
957ΤριανταφυλλόπουλοςΔημήτριος,  Former prof. in the University of Cyprus, ΚΥΠΡΟΣ
958Τριαντάφυλλος  Παναγιώτης, ( Peter ), συνταξιούχος,  Τορόντο,  ΚΑΝΑΔΑΣ
959Τριανταφύλλου Γεωργία, Μαθηματικός, ΗΠΑ
960Τριαντόπουλος Ιωάννης, Γαστρεντερολόγος, τέως Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
961Τροκκούδης Κώστας, Μεταφραστής, Ποιητής, Διδάσκαλος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
962Τρυφωνίδης Ευάγγελος, Αντιστράτηγος ε.α., Χαλκίδα Ευβοίας, ΕΛΛΑΣ
963Τσαγκαράκης Βασίλειος, Τραπεζικός Υπάλληλος, Αττική, ΕΛΛΑΣ
964Τσακαλίδης Δημήτριος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
965Τσάκαλου-Ταουίλ,οικονομολόγος,ΕΛΛΑΣ
966Τσακανίκας Βασίλειος, Κτηματίας, Βασιλικό, Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
967Τσακίρης Γεώργιος, Αξιωματικός εα. Οικονομολόγος, Financial planner, ΕΛΛΑΣ
968Τσακνάκης Βύρων, Ταξίαρχος αεροπορίας ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
969Τσάκος Παναγιώτης, πλοίαρχος εμπορικού ναυτικού, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ.
970Τσαλαπατάνης Νικόλαος,  Ειδικές Δυνάμεις Καταδρομών, ΕΛΛΑΣ
971Τσαλίκη Ελένη, Καθηγήτρια Πιάνου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
972Τσαλουχίδης Γεώργιος, Πτέραρχος ε.α. , Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
973Τσαμπάζη Χριστίνα, Δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
974Τσανίδης Κωνσταντίνος, Ορθοπαιδικός χειρουργός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
975Τσαντσαρίδου Αγγελική, Χειρουργός Θώρακος – Επιμελήτρια Α ΕΣΥ, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ΕΛΛΑΣ
976Τσαπικούνης Θεοφάνης Δρ. Γεωπόνος ΣυγγρΦέας, Ηλεία, ΕΛΛΑΣ
977Τσατσανίφος Χρήστος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, ΚΑΤΑΡ
978Τσεκούρας Νικόλαος, Συνταξιούχος, Houston, Texas, U.S.A.
979Τσερκέζης Αναστάσιος, Απόστρατος  Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ  
980Τσεχελίδης Θεμιστοκλής, Πολιτικός Μηχανικός, Πτολεμαϊδα, ΕΛΛΑΣ
981Τσεχελίδου Ελπίδα, Βιοπαθολόγος, Πτολεμαϊδα, ΕΛΛΑΣ
982Τσιάκος Mανώλης, Καθηγητής δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σάπες, ΕΛΛΑΣ
983Τσίγκα Παρασκευή , κοινωνικός λειτουργός, Μελβούρνη , Αύστραλία
984Τσικάρας Προκόπιος Δ.  , Ομ. Καθηγητής Α.Π.Θ. ΕΛΛΑΣ
985Τσιλιάς Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
986Τσιότρας Ζήσης Ν, Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Χαλκίδα, ΕΛΛΑΣ
987Τσιότρας Παναγιώτης, Δάσκαλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Λάρισα, ΕΛΛΑΣ
988Τσιραμπίδης Ανανίας, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς
989Τσιραμπίδου Αγγελική, Φιλόλογος, Θεσσαλονίκη,ΕΛΛΑΣ
990Τσίρκας Ευάγγελος, Επίτ. Διοικητής Γ’ ΣΣ. Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
991Τσίτσης Αναστάσιος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διευθυντής Γ’ Κλάδου/Γ.Ε.Σ. ΕΛΛΑΣ
992Τσιτσιμπίκος Χαράλαμπος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος ΒΎ /ΓΕΣ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ- Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ/Τμήμα Διοικήσεως, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
993Τσιφτσή Χαρά, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
994Τσόκου Στέλλα, Ph.D., πρώην Γραμματέας Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
995Τσολάκη Μάγδα, Καθηγήτρια Νευρολογίας ΑΠΘ, Μακεδονία, ΕΛΛΑΣ
996Τσόρης Σταμάτιος, Γαστροεντερολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
997Τσούγκας Ματθαίος, Ιατροδικαστής -Τοξικολόγος, πρώην Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
998Τσουκαλάς Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην Ευρωβουλευτής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
999Τσουμάνη Ανδριανή, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1000Τσώνης Βασίλειος. Πλοίαρχος Π.Ν. ε.α – Οικονομολόγος. Αθήνα – ΕΛΛΑΣ
1001Υψηλάντη Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ
1002Φακανάς Αναστάσιος  Μηχανολόγος, νυν συνταξιούχος Κορυδαλλός Αττικής, ΕΛΛΑΣ
1003Φειδάκης Χρήστος, Κτηματίας, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
1004Φερφέλης Αναστάσιος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διευθυντής Τεχνικού Σώματος /ΓΕΣ- Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
1005Φιλιππακόπουλος Νικόλαος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Βασιλικό Αχαΐας, ΕΛΛΑΣ
1006Φίλιππας Αναστάσιος, ΟΜΟΤΙΜΟΣ καθηγητής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1007Φιλιππίδης Δημήτριος  Παμμακεδονική των  ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
1008Φιλιππίδης Παντελής, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου, Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
1009Φιλίππου Αθηνά, Διοικητική Υπάλληλος, Γραφείο Παιδείας,  Περιφέρεια Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής  Αμερικής, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
1010Φλυτζάνι-Στεφανοπούλου Maria, Prof, Department of Chemical and Biological Engineering, Tufts University, ΗΠΑ
1011Φόρογλου Περικλής, Πλαστικός Χειρουργός Αναπλ. Καθηγητής ΑΠΘ ΕΛΛΑΣ
1012Φουρνάρος Ιωάννης Ηλεκτρονικός Μηχανικός (ΤΕ), Ναύπλιο, ΕΛΛΑΣ
1013Φουστάνης Γιώργος, Απόστρατος ΕΛ.ΑΣ, Κατερίνη, ΕΛΛΑΣ
1014Φουτσιτζόγλου Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός, Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1015ΦούφαΕλένη, Professor English and Film, SUNY ERIE, Buffalo, NY. ΗΠΑ
1016Φραγκισκάτος Γεώργιος President of the Board, Glebus Alloys Poland S.p.zo.o , CERAMET S.p.zo.o, Trzebinia, POLAND
1017Φραγκίσκος Γεώργιος  President of the Board, Glebus Alloys Poland, CERAMET Trzebinia, POLAND
1018Φράγκου Δημήτριος, Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΛΑΣ
1019Φραγκούλης Φράγκος,  Στρατηγός ε.α.,  Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Πρώην ΥΕΘΑ, ΕΛΛΑΣ
1020Φυτρολάκης Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ΕΛΛΑΣ
1021Φώσκολος Αντώνιος, Ομ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
1022Φωτιάδης Ιωάννης, Αντιστράτηγος ε.α.,  Υπαρχηγός Εθνικής Φρουράς Κύπρου, ΕΛΛΑΣ
1023Φωτίου Φώτης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1024Χαϊκάς Νίκος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1025Χαϊτίδης Ευστάθιος, Δρ. Οδοντιατρικής Πανεπιστημίου Μονάχου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1026Χαϊτίδου Ελπίδα, Αντισμήναρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1027Χαλά Αθανασία, Οικιακά, Αττική, ΕΛΛΑΣ
1028Χαλαζία Δήμητρα, Δημοσιογράφος, Βέρνη, ΕΛΒΕΤΙΑ
1029Χάλκης  Βασίλειος,  Σμήναρχος, Ε/Α Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1030Χαλκίτης Χάρης, Μουσικοσυνθέτης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1031Χαντζαρίδης Κωστής, πρώην Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης,  Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1032Χαντζής Δημήτριος, Αξιωματικός ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1033Χαραλαμπάκη – Δόμνα Καλλέα  Συνταξιούχος Καθηγήτρια , Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1034Χαραλαμπίδης Θεόδωρος ανώτερος αξιωματικός Π.Ν. εν αποστρατεία, Πρόεδρος Συλλόγου Μακεδόνων Θρακιωτών Ν. Χανίων «Ο Μέγας Αλέξανδρος» ΕΛΛΑΣ
1035Χαρβαλιά Άντα, οικιακή οικονομία, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1036Χαρδαλιάς Βασίλειος, Επιχειρηματίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1037Χαρίσης Αθανάσιος, Υποστράτηγος ε.α., ΕΛΛΑΣ
1038Χαρλάφτης Νίκος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
1039Χασιώτης Ιωάννης, Σ, Ομ. Καθηγ. ΑΠΘ, Επίτ.Καθηγ. Δημοκρίτειου  Πανεπιστημίου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1040Χατζηκώστας Πασχάλης, πρώην διευθυντής ΕΤΕ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1041Χατζηλιάδης Δημήτριος, Ταξίαρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1042Χατζημιχάλη-Παπαλιού  Μαρία, Σκηνοθέτις, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
1043Χατζημπούγιας Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
1044Χατζηνάσιου Κ. Ευαγγελία, Κτηνίατρος, Δρ. Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1045Χατζηνικολάου Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ΕΛΛΑΣ
1046Χατζητάκη Χρύσα, Συνταξιούχος Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΑΠΘ, θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1047Χατζητόλιος Απόστολος, Καθηγητής Ιατρικού τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
1048Χατζηχρονόγλου Λένα, καθηγήτρια Πανεπιστημίου , Μίσιγκαν , ΗΠΑ
1049Χατζόπουλος Αντώνιος, Οδοντίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
1050Χατζόπουλος Ελευθέριος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1051Χατζόπουλος Ιωάννης Ν., MSCE, PhD, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστ. Αιγαίου, τέως Prof. Univ. CSUF, ΗΠΑ. Πύργοι Θερμής, Μυτιλήνη, ΕΛΛΑΣ
1052Χάχαλης Αλέξανδρος, Συνθέτης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1053Χιλιώτη Ζωή, Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ) – ΕΚΕΤΑ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1054Χίντζογλου-Αμασλίδου Δέσποινα, Ιατρός Συγγραφέας ιστορικών βιβλίων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1055Χιφωτίδου Ελένη, Research Scientist, Houston, Texas, ΗΠΑ
1056Χοϊδάς Σπύρος, Ομ. Καθηγητής ΕΚΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1057Χολέβας Κωνσταντίνος, Πολιτικός επιστήμων, Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1058Χρηστέα Τζούλη παραγωγός κινηματογράφου New Jersey ΗΠΑ,
1059Χρηστέας Γρηγόρης, Ζωγράφος, New Jersey,  ΗΠΑ
1060Χρηστέας Ηλίας Ηλίας, Ηθοποιός Connecticut ΗΠΑ,
1061Χρηστέας Νουρ ηθοποιός, New Jersey, ΗΠΑ
1062Χρήστου   Βασίλειος , Εκδότης, Θεσσαλονίκη , ΕΛΛΑΣ
1063Χρήστου Κωνσταντίνος, Καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, Αντιπρόεδρος ΕΜΣ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
1064Χριστάκη Ναυσικά, Καθηγήτρια Φιλόλογος, Αττική, ΕΛΛΑΣ
1065Χριστάκης Ξενοφών, Γεωπόνος, Αλεξανδρούπολη, ΕΛΛΑΣ
1066Χριστακόπουλος Παρασκευάς, πρώην Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομεείου Ερυθρός Σταυρός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1067Χριστακοπούλου Ιουλία, πρώην Διευθύντρια Εργαστηρίου Ραδιοϊσοτόπων Νοσοκομείου Σωτηρία, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
1068Χριστοδουλόπουλος Νικόλαος, Αντισυνταγματάρχης, ΕΛΛΑΣ
1069Χριστοφορίδης Ευστράτιος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Νέα Μάκρη, Αττική, ΕΛΛΑΣ
1070Χρυσανθόπουλος Λεωνίδας, Πρέσβης επί τιμή, Αίγιο, ΕΛΛΑΣ
1071Χρυσάφης Σωτήριος, Ομ. Καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
1072Ψωμιάδης Ελευθέριος, Αντισυνταγματάρχης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ

22 thoughts on “ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.