Καθ. Παναγιώτης Στεργιανόπουλος

Κυριε Χατζοπουλε,
Ειναι πραγματικα συνταρακτικο το νεο αυτο , το να χασαουμε εναν πρωταγωνιστη για την ευημερια και ευτυχια του Ελληνα πολιτη σε οποια θεση και να ευρισκεται.
Ειχαμε συμφωνησει και περιμενα ωρα την ωρα να συναντηθουμε με τον αξεχαστ φιλο και συνεργατη στην προσπαθεια να απαλαξουμε τηυν παριδα ολων μας απο τις βδελες που ρωφουν το αιμα και την ζωη καθε ανυποπτου Ελλινα και Ελληνιδα με Ψευδει, Ατιμιες, Κλοπες και προδοσιες των αρχων και ιδεων μιας αθανατης Ελλαδας της πατριδας μας.
Ενα, ορκιζομαι στο σεπτο σκηνωμα του Φιλου και αριστου επιστημονα Ν. Καλογεροπουλου, οτι τιποτα δεν θα με σταματησει να συνεχισθει ο αγωνας για τα ιδανικα μας και οταν ερθει αυτη η στιγμη θα σας παρακαλεσω ολοι μας να κανουμε μια ιερη λειτουργια στο ονομα του και να του ανακοινωσουμε οτι η Ελλαδα μας επανεκτησε την θεση που της ανοικει στο πανθεον του ανθρωπινου γενους.
Αυτος ειναι ο ορκος μου και το δωρο που θα ακολουθησει τον αγαπητο μας νεκρο στην αλλη ζωη υπερηφανο διοτι εχει προσφερει και αυτος στο εργο της ζωης καθε Ελληνα.

Παναγιωτης Γ. Στεργιανοπουλος
Καθηγητης(Ret.) Connecticut State University
Email:(pstergianopoulos@yahoo.com)